Boban Rajović progovorio o neverstvu u braku: Bilo je trzavica, naš posao nosi mnogo iskušenja

- To je 30 godina braka, tu se toliko stvari izdešavalo - rekao je on

  • 1
Boban Rajović

Foto: Marko Jovanović

Pevač Boban Rajović progovorio je o svom privatnom životu, supruzi, porodici, ali i neverstvima.

Na samom početku razgovora, Rajović je otkrio da li je kroz njegov krevet prošla neka pevačica.

- Nijedna, ne mogu da kažem da nije, jer mi niko ne bi poverovao, ali i da jeste prošla, sigurno ti ne bih priznao. Bilo je flertovanja... Sve moje koleginice poštujem, cenim i volim, izgledaju dobro, izazovne i kojima bih čistu desetku dao i tu se priča završava, jer će se supruga naljutiti, kada bih se bavio tim stvarima, ne bih gledao da mi to bude koleginica.

Pevač je otkrio na koji način je on sačuvao svoj brak.

- Ja sam od tih muškaraca koji napolju može da pogleda drugu ženu, ali uvek dođe kući kod svoje. A druga stvar je fleksibilnost, razumevanja, u mom slučaju je 30 godina braka, i ona je ta koja je progutala tih stvari više. Naš posao je takav kakav jeste, neizbežno je raditi 158 nastupa, a da ne upadneš u iskušenje, da ne dođeš u komunikaciju sa nekom mlađom curom, ali sve je pitanje koliko si jak karakterno da ostane na tome. Uvek će biti trzavica, sve manje i manje je trzavica i moja lepša polovina i ja postajemo sve normalnije i normalnija, a i ja postajem ozbiljniji.

Boban je otkrio i da je spreman da postane deda:

- Definitivno, biću najluđi deda, jedva čekam da postanem, ostanem se mlado i pun energije i zaboravim da imam 50 godina, ali jedva čekam da se mali unuk rodi, da se igram sa njim!

Pevač je progovorio i o maserki koja mu je umalo uništila brak.

- Mogu ti reći da mi je taj naslov doneo trzavica u braku, ja sam to lupio, a onda je supruga reagovala na to, a pre će biti da je obrnuto, pošto se javlja muški maser, ja više reagujem.

Na kraju pevač je otkrio i da li u njegovom braku postojala mogućnost razvoda.

- Pa jeste, pazi, to je 30 godina braka, tu se toliko stvari izdešavalo i stvarno, dolazilo je do raznih trzavica, nije samo neverstvo, raznih događaja je tu, ali ja mislim da smo supruga i ja neko ko je daleko bio od toga, za razliku od nekih brakova. To su neke prepirke koje su trajale dan, dva, možda tri - rekao je Boban Rajović za "Republiku".

Video: Boban Rajović i Ivan Zak potkačili mlađe kolege koje sa 7 hitova zakazuju beogradsku Arenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • j

    23. oktobar 2022 | 22:32

    Nije vama pjevačima i pjevaljka vjerovat .😜🤷‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA