Miki Đuričić doživeo pomračenje: Zadrugar razbio staklo glavom, ovako ga je Sanja isprovocirala

Nekadašnji pčelar ispoljio je agresiju udarajaći u staklo od ulaznih vrata, što je šokiralo javnost kada je snimak osvanuo na društvenim mrežama

  • 2

Tokom sinoćne emisije "Pretres nedelje" došlo je do velikog sukoba između Mikija Đuričića i Sanje Grujić koji se pukom srećom nije završio fizičkim obračunom.

Nekadašnji pčelar ispoljio je agresiju udarajaći u staklo od ulaznih vrata, što je šokiralo javnost kada je snimak osvanuo na društvenim mrežama.

Do sukoba između cimera je došlo kada se Grujićka uključila u Mikijevu raspravu sa Ivanom Marinkovićem i rekla mu da je napravio dete i ušao u rijaliti program, kao i da Miki ne vodi računa o svojoj naslednici.

- K*******o, ja se tebi tri dana ne obraćam. Još jednom mi uzmi dete usta... Neca se p*****ao Urošu na krevet, ja ću po tebi - rekao je Miki.

- Možeš i ti da dobiješ poklončić na jastuk, nije problem - dodala je Sanja.

- Uvek je bilo k****a, ali skupih. Ove su uličarke. Dete mi ne uzimaj u usta - nastavio je da besni Đuričić.

- Seti se šta si izjavljivao po novinama, moja situacija nije drugačija od neke tvoje. Ne morališi. Pčelaru izmišljeni. Večito pretiš, zato ti svi ćute - nastavila je Grujićeva.

- Sad ćeš videti šta je rijaliti - pobesneo je Miki i udario glavom o vrata.

- Hvala bogu da sam probudila medveda posle dve godine sna - bockala ga je Sanja.

- Meni k***a dete neće da pominje - nastavio je on.

Zadrugari i obezbeđenje sklonilo je Mikija, koji je doživeo nervni slom, kako bi se smirio. On je nastavio da divlja i da vređa, između ostalih i produkciju, zbog čega je i novčano kažnjen.

Video: Miki onjuškao celu spavaću sobu pa otkrio kome je od zadrugara higijena najdiskutabilnija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA