Jami priznala da menja kanal kad ugleda Jovanu Jeremić! Jovana: I treba, ona nije moj gledalac

- Ja ću je uvek svakako rado ugostiti - rekla je ona

  • 11
Jasna Milenković Jami, Jovana Jeremić Foto-kolaž: Nikola Tomić, Nikola Anđić

Voditeljka Jovana Jeremić poznata je po svom britkom jeziku, pa se ne libi da prokomentrariše nekoga sa javne scene, ali i da se odbrani kad je "napadnu".

Naime, Jami je u emisiji "Amig show" izjavila da promeni kanal kada ugleda Jovanu Jeremić, ali da je svakako viđa na svojim nastupima, kao i da je sigurna da voditeljka zna sve njene pesme.

Povodom ovoga kontaktirali smo Jovanu Jeremić.

- Pa dobro, Jami i treba da promeni kanal kad me vidi, ona nije moj gledalac. Ja sam na njenom nastupu bila još 2016. godine sa Milanom Milosevićem. Ne posećujem kafane gde ona peva, jer je baš i ne viđam da nastupa kod nas - rekla je Jovana za TelegrafJetset, pa dodala:

- Nije mi jasno zašto je to izjavila, ona je redovan gost u mojim emisijama. Prvo na Heppy televiziji, a sada i na Pinku. Ja ću je uvek svakako rado ugostiti, imam svašta nešto da je pitam.

Podsetimo, Jasna Milenkovic Jami je gostovala u emisiji "Amig show" u kojoj je prizanala da menja kanal kada ugleda Jovanu Jeremić.

- Zbog koga menjam kanal? Pa rekla bih da je to Jovana Jeremić. Ona voli da dođe kad ja gostujem negde, i zna sve moje pesme, čak sam je naterala i da peva. Ja Jovanu gotivim, i nismo se dugo videle, možda ćemo se videtu uskoro. Ona kad zapeva pesmu "Čokolada", pa svaka joj čast. Koliko sam čula planira da snimi i neku pesmu, pa možda snimimo i duet - rekla je ona.

Video: Jovana okupila celu porodicu na rođendanu: Bivši muž joj doveo ćerku, srdačno se izljubili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fis

    26. oktobar 2022 | 13:39

    Iskreno u ja menja, neko mi je napadna, taj glas mi je Jovanin mnogo odbojan, taj naglasak, ne znam ni ja ali iksreni prebacujem kad ona vodi jutarnji program

  • Pera

    26. oktobar 2022 | 15:40

    I ja menjam kanal čim je vidim a verujem i ostalih 99%

  • Gg

    26. oktobar 2022 | 14:17

    Jami I ja promenim kanal kad tebe vidim vidis li ti sebe u ogladalu kao da te roj pocela izujedao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA