Edita raskinula s dečkom posle 4 godine: "Ostali smo u prijateljskim odnosima"

U jeku promocije novog albuma pevačica je srdačno odgovarala na pitanja o emocijama prema dečku koji joj je bio inspiracija i za brojne melodije i tekstove sa CD-a, ali ipak toj ljubavi je došao kraj, što je i potvrdila

  • 3
Edita Aradinović Foto: Kobra

Edita Aradinović rešila je da stavi tačku na četvorogodišnju vezu sa dečkom kog je ljubomorno čuvala od očiju javnosti, ali o kojem je u medijima poslednjih meseci govorila sve najlepše, a čak je i delila njihove prepiske i izjavlje ljubavi.

U jeku promocije novog albuma pevačica je srdačno odgovarala na pitanja o emocijama prema dečku koji joj je bio inspiracija i za brojne melodije i tekstove sa CD-a, ali ipak toj ljubavi je došao kraj, što je i potvrdila.

- Mislim da nije ništa čudno da se dvoje ljudi posle određenog perioda raziđu i ostanu u prijateljskim odnosima. Poželela sam mu sve najbolje kao što želi i on meni - rekla je Edita za Pink.rs.

Podsetimo, Edita je o sada već bivšem dečku, govorila kao o čoveku svog života, ali, po svemu sudeći, kockice se nisu baš najbolje poklopile

- Najbolji lik na svetu, ne mogu to da opišem i ne može da stane u jedan intervju, srčano bih govorila o tome, a trudim se da budem dama. Volela bih da me vidite u belom, imam dosta želja, prvenstveno da smo živi i zdravi, da i dalje radim muziku punim srcem - rekla je pevačica.

Video: Nevaljalica Edita snimala svoje međunožje: Ono što muškarce najviše zanima je minimalno pokriveno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realno

    26. oktobar 2022 | 18:40

    Što se ne razotkrije...Svi u NS-u znaju ko ti je devojka iznad Play-a...Dečka ima kao ja Jessicu albu

  • Xxyx

    26. oktobar 2022 | 20:07

    Tu samm ti ssad ja lepotice,samo mee pozovi i tvoj sam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA