Baki Prasetu ugašen i Instagram: Posle gubitka Jutjub kanala, ostao i bez ove društvene mreže

Jutjuber je o tome obavestio pratioce putem rezervnog profila i rekao da radi na tome da vrati nalog koji broji preko milion pratilaca

  • 10
Nova sezona na splavu Freestyler Foto: ATA Images

Nakon što mu je pre nekoliko nedelja ugašen jutjub kanal, Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase danas je ostao i bez Instagram naloga.  

Jutjuber je o tome obavestio pratioce putem rezervnog profila i rekao da radi na tome da vrati nalog koji broji preko milion pratilaca. 

- Baka Prase Instagram je ugašen. Rešavam situaciju i vraćam se još jači - stoji na storiju jednog od njegovih rezervnih profila.

Inače, da ovih dana ima problem sa svime što radi, govori i to da mu je juče skinuta pesma, disstrack jer je uzeo melodiju iz dueta od albanskog repera Noiziy i Loredane.

On je za to optužio botove, a nije spomenuo da je prekršio autorska prava.

Video: Snimak Bake Praseta koji je ponovo pozvan na saslušanje u policiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cv

    26. oktobar 2022 | 19:37

    Ugasite ga vise smorio je

  • Če

    26. oktobar 2022 | 19:40

    Tako gudi sad kramp i na posao.Posteno i motika.

  • Realno

    26. oktobar 2022 | 23:05

    Da je prekrsio autorska prava i da mu je zbog toga uklonjena pesma, onda bi trebalo prvo Mitrovicu da uklone pesmu jer je pesma stranog izdavaca, naziv pesme Stanga. Tako da dzabe pljujete njega da bi uzdigli Mitrovica. On prica sto vecina Srbije misli o Mitrovicu, a on i sam pokazuje iskoriscavanje svake stranke koja dodje na vlast. U svakoj je bio. Tako da je to odron. Andrew Tate je ugasen svuda(sem na nekim internet platformama) zbog toga sto prica realnu sliku svega,a Baku zeli Mitrovic da ugasi jer ocigledno mnogo toga zna i prica sto njemu ne ide u prilog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA