≫ 

Iva Grgurić zavela beogradskog biznismena: Starleta u vezi s naslednikom bogataša

- Ne želim da komentarišem ništa u vezi s tom temom - rekla je Iva

  • 2
Iva Grgurić Foto: Nikola Tomić

Pobednica treće sezone "Zaduruge" i Starleta Iva Grgurić, navodno je uplovila u ljubavnu vezu sa sinom poznatog beogradskog biznismena.

Niame, izvor blizak paru je za Kurir ispričao da se radi o vrednom i normalnom dečku, koji će zajedno s bratom Predragom naslediti biznis.

Nemanja je, kaže izvor, veoma vredan. Iako ima mogućnost da uživa u novcu koji porodična firma zarađuje, on ipak svakog jutra ode na posao i bude tamo do uveče, radi barabar s radnicima.

Otac ovog mladog biznismena je vlasnik najveće i jedne od najboljih auto-perionica u Beogradu, imaju i rentakar centar, kao i kafić, u kojem povremeno organizuju žurke. Izuzetno su bogati, objašnjava sagovornik, koji je otkrio da je sedište njihove firme u Luksemburgu, a da posluju širom Evrope.

Iva, nije želela da komentariše ova saznanja.

- Ne želim da komentarišem ništa u vezi s tom temom - kratka je bila Grgurićeva, koja nije porekla da je u emotivnom odnosu s Nemanjom.

- Mogu da komentarišem razne teme, uvek sam raspoložen za to, ali na ovu temu ne bih ništa komentarisao. Svi znaju ko sam i šta sam, znaju da sam normalan dečko, pa mi ne trebaju ovakve priče da bih se promovisao - kazao je Nemanja za Kurir.

Video: Starleta se uvijala u štiklama, pa pala na sred bine: Iva Grgurić poljubila patos

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tuza

    27. oktobar 2022 | 20:00

    Nije ga ona zavela,vec je on nju…..pa kad mu dosadi ode on kod druge da bude “zaveden”,a ona “k’o svez but niz ulicu”!

  • ime

    27. oktobar 2022 | 17:06

    Petosevic?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA