Suzana Mančić o nepoznatim detaljima iz života: Očarao me je oženjen muškarac, zbog mene se razveo

- Sada mi je žao što sam to uradila - rekla je ona

  • 6
Promocija Gorki list Foto: A. Nalbantjan

Voditeljaka Suzana Mančić (65) oduvek je privlačila veliku pažnju medija, a nema koga  nisu zanimali detalji iz njenog emotivnog života.

Jedna od najlepših žena bivše Jugoslavije nikada nije mistifikovala svoj život i nije dozvoljavala da je zbog toga što je volela i bila voljena stavljaju u ram nemoralnih žena.

- O svom životu sam dosta prećutala, jer nešto ipak treba da ostane i samo moje. Mnogo stvari sam i zaboravila, pa i da hoću, ne bih mogla da ispričam - počinje kroz glasan i prepoznatljiv smeh Mančićeva.

- Život mi je nudio razne stvari, nešto od toga sam i prihvatala, a desilo mi se sve što nisam htela. Tako sam govorila da neću oženjenog, ali desio se i taj oženjeni koji je bio stariji od mene. Znala sam da je u braku kada sam ga upoznala i rekla sam: "Molim Vas, razvedite se pa mi se javite." Život nam donosi razne situacije i baš on zauzet me je očarao, jako se trudio oko mene i razvela sam taj brak. Sada mi je žao što sam to uradila jer je on meni mnogo toga pružio, a ja njemu zauzvrat ništa - iskreno je priznala Suzana.

Voditeljka je naglasila da je tokom života volela nekoliko puta i objasnila kako je to moguće.

- Bilo je mnogo ljubavi i ceo moj život je zapravo potraga za ljubavlju. Neko voli jednom ili dvaput, a ja sam volela više puta. Sigurno je bilo 10 velikih ljubavi za tu prvu selekciju. Može da se voli više puta ili onoliko puta koliko otvoriš svoju dušu i srce da voliš i budeš voljen - objasnila je Mančićeva, i dodala šta joj je bilo važno kod partnera s kojima je bila.

- Nikada nisam imala tip muškarca, nisu oni bili preterano zgodni, ali svaki je imao neku svoju intrigu. To je važno u ljubavi da te neko zaintrigira - rekla je Suzana.

Suzana je dosad napisala dva autobiografska romana, a sada je objasnila i kako je do toga došlo.

- Knjige sam pisala zbog besposlice. Nekoliko godina nisam ništa radila, a na to nisam navikla. Inspirisali su me izdavači koji su me terali da objavim detalje iz svog života. Sela sam i pisala, jer sam imala vremena, i za dve godine rodile su se dve knjige - rekla je Suzana za Alo.

Voditeljka je u braku sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom. Oni su se zabavljali 18 godina da bi se u julu 2018. i venčali.

Svadbeno veselje i skpalanje braka upriličeno je u Grčkoj, a na proslavu bio je pozvan najuži krug porodice i prijatelja. Suzana sada živi na relaciji Beograd-Atina i kaže da je razdvojenost od partnera jedna od ključnih stvari zbog koje joj je u emotivnom životu sve potaman.

Video: Suzana Mančić iskreno: Najteže se savlada gubitak samog sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA