Seka Aleksić u mrežastom kompletu na nastupu: Pevačica raspametila sve u klubu, publika u transu

Bujnim grudima i pozamanšnom guzom, Aleksićeva je oduševila sve prisutne, a snimak na kom peva u ovom vrelom izdanju izazvao je lavinu pozitivnih komentara na račun njenog izgleda

  • 1
Seka Aleksić Foto: Kobra

Pevačica Seka Aleksić dovela je liniju do željenog izdanja, te svoje pratioce na društvenim mrežama redovno ostavi bez daha vrelim izdanjima i oblinama koje su u prvom planu.

Ovoga puta, pojavila se na nastupu u jednom poznatom klubu koji je ispunjne od poslednjeg mesta, a osim svojim velikim hitovima, publiku zagrejala uskim, mrežastim kompletom.

Bujnim grudima i zadnjicom, Aleksićeva je oduševila sve prisutne, a snimak na kom peva u ovom vrelom izdanju izazvao je lavinu pozitivnih komentara na račun njenog izgleda.

Seka je često kuburila sa kilogramima, a nedavno je otkrila kako je uspela da liniju dovede do savršenstva.

Seka Aleksić Seka Aleksić, Printsktin: Instgram/seka_aleksic

- Dovela sam svoju liniju do izgleda kakvog sam želela. Uvek može bolje naravno. Slatkiše sam generalno izbacila ovih. Zdravo se hranim. Nema šale. Počela sam i da treniram. Dešavaju mi se takve krize, da sam mislila da sam bolesna. To je navika. Bukvalno sam ovisnik. Sada izdržavam. Imam pet obroka dnevno i vodim računa. Kada ima mnogo svega, ne želim ništa, a traži mi se kada nema ničega - rekla je Seka Aleksić.

Video: Seka Aleksić podetinjila i ludirala se na ulicama Milana: Glumila voštanu figuru, otvarala kofer...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤣

    29. oktobar 2022 | 12:29

    Raspametila, kida, otkida, seva, zeva, publika u transu, zanosne obline🤣🤣🤣🤣🤣🤣dajjjjj višeeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA