≫ 

Oglasilo se Prvo osnovno javno tužilaštvo o slučaju Mirjane Karanović

Naime dana 27.10.2022. godine u komšijskoj raspravi Mirjana je odgurnula komšinicu koja je pala, a usled pada zadobila teške telesne povrede koje su konstatovane od strane lekara

  • 0
Mirjana Karanović Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Prvo Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je Policijskoj stanici Vračar da nakon uzetih izjava dostavi krivičnu prijavu tužilaštvu protiv Mirjan Karaynović, zbog, kako Telegraf saznaje, sumnje da je izvršila krivično delo teška telesna povreda iz nehata.

Naime dana 27.10.2022. godine u komšijskoj raspravi Mirjana je odgurnula komšinicu koja je pala, a usled pada zadobila teške telesne povrede koje su konstatovane od strane lekara.

U daljem toku postupka tužilaštvo će pribaviti video nadzor ukoliko postoji na mestu incidenta, saslušati glumicu u svojstvu osumnjičene, ispitati oštećenu, izveštačiti nastale povrede, ispitati očevidce događaja, nakon čega ce biti doneta konačna odluka tužilaštva.

Video: Udario je glavom i oborio na pod: Radnik obezbeđenja na Novom Beogradu nokautirao ženu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA