Za mesec dana smršala 7 kilograma: Marija Šerifović otkrila detaljan plan ishrane, ovu hranu najviše konzumira

  • 5
Marija Šerifović, Zvezde Granda Foto: Nikola Tomić

Marije Šerifović potpuno je promenila svoj način ishrane, počela je i da redovno trenira, a za mesec dana izgubila je čak sedam kilograma.

Stil života koji vodi, otežao joj je ceo proces mršavljenja, ali je konačno shvatila da je došlo krajnje vreme da promeni navike i stavi svoje telo u funkciju.

Mnogi su se pitali kako se to sada pevačica hrani, a ona je odlučila da to i otkrije u svom novom vlogu.

- Za doručak jedem na primer palentu, koja je daleko lepša kada se sprema na puteru, ali je ja sada jedem na vodi i uz nju konzumiram mladi sir koji ima malo masnoće i to bude lepo. Volim i ovsene pahuljice sa jabukom, kivijem, par badema, možete i suve šljive, strava je. Nekada zdrav hleb koji ne jedem često ali je jako ukusno, uz ćureća prsa, salatu i paradajz, ili domaća pileća pašteta i sirni namaz - rekla je ona.

Kada je reč o drugom obroku, tačnije ručku, tu je bilo najviše poteškoća s obzirom da je ona neko ko ne voli kuvana jela.

- Ako volite kuvano, spaseni ste, ne volim ni grašak, ni boraniju ni paprike koje teško varim, i onda sam ja osuđena na jednom nedeljno biftek, ribu ili neku piletina sa susamom. Ne jedem lososa, svinjske krmenadle, znači mora i o tome da se vodi računa. Piletina je uvek dobar izbor za ručak - dodala je ona.

Užina joj se uglavnom sastoji od voća, jogurta ili kiselog mleka sa čija semenom, dok su za večeru rezervisane lako svarljive namirnice.

- Tuna salata, razne salate, jogurt i tako dalje. Ali nemojte da vas ovo zavara, važne su i količine hrane koje unosite. Takođe, važno je da pre nego što krenete da se hranite drugačije uradite i krvnu sliku i tako dalje - kaže Marija.

Video: Marija Šerifović na iglama gledala pobedu odbojkašica: Ovako je proslavila odbranu svetske titule

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA