Održana premijera komedije "Džem od kavijara": Poznati zablistali na crvenom tepiju Mitrović otkrio impresije

Sem glumačke ekipe, svečanim crvenim tepihom prošetale su i mnoge javne ličnosti: Ognjen Amidžić, voditelji Filip Đukić, Milica Kemez i mnogi drugi...

  • 2

Ostvarenje „Džem od kavijara“ , Apollon produkcije, scenariste Božidara Kneževića, u režiji Ivice Vidanovića doživela je svoju premijeru u MTS dvorani, a kojoj su pored Željka Mitrovića prisustvovale i mnoge druge javne ličnosti.

Ovu urnebesnu komediju za sve generacije dočaraće iskusni Igor Đorđević, Zorana Bećić, Jelica Kovačević, Marko Gvero, Andrija Kuzmanović, ali i mladi i nadereni Nenad J. Popović, Tamara Šustić i Nikola Ugrinović.

Sem glumačke ekipe, svečanim crvenim tepihom prošetale su i mnoge javne ličnosti: Ognjen Amidžić, voditelji Filip Đukić, Milica Kemez i mnogi drugi...

Željko je otkrio je mišljenje o samoj komediji, koja je kako kaže, posebna na svojstven način.

- Posle velikih priprema, posle 6 meseci non-stop produkcije, večeras je premijera prvog od 52 filma, koliko smo najavili da ćemo godišnje snimati kao Apolon produkcija. Drago mi je da je to ,,Džem od kavijara", kada sam odobrio film, bio mi je drag, pre svega zato što je komedija, sa smenom emocija, urnebesna i topla i sa jednim zapletom, koji je uzbudljiv, onako poseban. Mislim da je kvalitetna komedija, a one su u deficitu, čak i kada su serijski programi u pitanju. Ovo je vrhunski projekat, zato smo i rešili da krenemo sa njim. Očekujem da imao milione gledalaca, publika neka kaže svoj sud, nadam se da će im se svideti, očekujem velike rejtinge i po televizijskim rejtinzima. Na Apolonu će imati najveći broj gledalaca. Ja mislim, nećemo prosto zbog bioskopske publike uspeti da svih 52 filma sprovesti kroz bioskop, možda polovina, a ostalo na Apolonu, a kada prođe neki period, onda i na televizijama - istakao je Željko za Red TV.

Detalje pogledajte u videu na početku teksta i galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA