Hari Mata Hari Beograđanima peva dva koncerta u mts Dvorani

Nakon rasprodatog prvog koncerta 16. decembra, drugi koncert biće održan 27. decembra

  • 0
Hari Mata Hari koncert mts Dvorana Foto: Promo

Nakon što je rasprodao prvi koncert zakazan za 16. decembar, Hari Mata Hari zapevaće Beograđanima i 27. decembra, kada će održati još jedan koncert u organizaciji mts Dvorane.

Hari Mata Hari, koji je u svojoj karijeri održao preko 1000 koncerata, ove pažljivo pripremane zimske koncerte održaće ekskluzivno za Beograđane, u gradu u kom je punio sve veće koncertne hale od Sava Centra do Beogradske Arene.

Uoči 33. nastupa u srpskoj prestonici, Hari ne krijući radost susreta sa ovdašnjom publikom poručuje:

-Neopisivo je zadovoljstvo i veoma me raduje susret sa beogradskom publikom u gradu u kome sam održao 32 koncerta. Radujem se publici i interakciji sa njima, koja je oduvek u Beogradu, moram priznati, bila posebna. Draga publiko, vidimo se u toplom muzičkom zagrljaju 16. i 27. decembra - ističe Hari.

Hari Mata Hari tokom svoje višedecenijske karijere koja datira još od 1985. godine prodao je oko pet miliona albuma, a njegove pesme su među najpoznatijim baladama u bivšoj Jugoslaviji. Vlasnik je 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija, a među studijskim albumima su: "U tvojoj kosi", "Ne bi te odbranila ni cela Jugoslavija", "Ja te volim najviše na svijetu", "Volio bi' da te ne volim", "Strah me da te volim", "Ja nemam snage da te ne volim", "Baš ti lijepo stoje suze", "Sreća"...

Prodaja karata za drugi koncert je na blagajni mts Dvorane i putem Tickets.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA