≫ 

Zerina Hećo stigla na suđenje se Jovanom Jeremić: "Novac nije prioritet, želim javno izvinjenje"

Naravno da nisam za pomirenje, novac je dobrodošao, ali meni to nije prioritet, želim javno izvinjenje - rekla je Zerina

  • 1
Jovana Jeremić, Zerina Hećo Foto: Milena Đorđević, Nikola Tomić

Bivša rijaliti učesnica Zerina Atina Kandola, poznatija kao Zerina Hećo, tužila je voditeljku Jovanu Jeremić zbog toga što je u svojoj emisiji u isti koš sa prostitutkama stavila nju.

Danas je prvi dan suđenja, a Zerina se pojavila ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu.

Zerina se pojavila u pratnji svog supruga Karlosa, koji ju je čekao u kolima dok je ona davala izjavu za medije.

- Prvi put tužim nekog, ovo je ipak ozbiljna situacija, danas je prvo suđenje gde se pita "Da li ste za pomirenje ili niste?" Naravno da nisam za pomirenje, novac je dobrodošao, ali meni to nije prioritet, želim javno izvinjenje - rekla je Zerina za portal Srbija Danas i dodala.

- Vređanje na nacionalnoj osnovi, takvih ružnih reči i na kraju nazivanje protitutkom, odnosno k**vom sa mojom slikom. Ja sam tad stvarno doživela šok, svi mi znamo ko je Jovana Jeremić, ali znaš, moraš malo da zakočiš - rekla je ona pa dodala da je njen suprug jako potresen zbog cele situacije:

- On je jako potresen, jako je vezan moju porodicu, pogotovo za Sarah, koja ide u školu, ona već ima osam godina, malo je delikantna situacija, još uvek nije imala neprijatnih situacija, deca su surova, ne želim za godinu dve dana, da ona ima problem - rekla je Atina.

Pokušali smo da kontaktiramo Jovanu Jeremić, ali nam se ona nije javljala do puštanja ovog teksta.

Video: Zerina Hećo se trese i plače ispred policijske stanice: Je l treba neko da me ubije?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA