Tijana Dapčević nakon porođaja smršala 45 kg, evo i kako: "Nisam imala vrat, ruke su mi bile kao butine"

- Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka - rekla je Tijana

  • 1
Tijana Dapčević Foto: ATA images

Tijana Dapčević jedna je od najboljih pop-pevačica na ovim prostorima, a već godinama uživa u ljubavi sa Milanom, sa kojim se upoznala na košarkaškoj utakmici u Somboru. Venčali su se 2001. godine, a kruna njihove ljubavi je sin Vuk.

Tokom trudnoće, pevačica je dobila višak kilograma, a pred sam porođaj je imala 115 kilograma. Međutim, rešila je da nešto uradi povodom toga i uspela je da smrša 45 kilograma.

- Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine - otkrila je jednom prilikom pevačica za domaće medije.

Ona je odlučila da promeni način života.

- Rešila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promenim način života - ispričala je svojevremeno.

Odlučila je da svaki dan započne sa ovsenim pahuljicama sa čija semenom i crvenim voćem, za ručak obično jede ćuretinu s povrćem, a za večeru bira brancin ili oradu uz salatu.

- Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim - rekla je pevačica za Glossy.

Video: Tijana Dapčević debituje u Pinkovim zvezdicama: Pripremila sam se psihološki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ????

    3. novembar 2022 | 23:18

    Kad se porodila? Nismo obavešteni da je bila trudna, skoro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA