Bosanac progovorio o parama i kolegama, pa poručio: ""Razbio bih mu glavu harmonikom"

Muzičar je pričao i kome treba zabraniti da svira

  • 0
Dragan Stojković Bosanac Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Dragan Stojković Bosanacje na muzičkoj sceni skoro 45 godina, te je prošao brojne koncerte i privatna slavlja gde se, naročito u srećna vremena, bakšiš delio naveliko.

Večita tema kada se pomenu muzičari upravo je novac, pa je Bosanac, onako kako on ume - bez dlake na jeziku, opisao kako se zarađuje, ali i da li njegove kolege pošteno uzmu koliko im pripada.

Harmonikaš i kompozitor tvrdi da bi svašta uradio kada bi video da njegove kolege kradu novac na nastupima. Neke od "metoda" Bosanac je ispričao i sve šokirao.

- Čuo sam da harmonikaši imaju neke posebne džepove u tom mehu od harmonike i da tu stavljaju bakšiš da posle ne bi delili sa ostalim kolegama - konstatovao je voditelj "Grand magazina", na šta je Stojoković odgovorio:

- Prvo ja ne znam da li uopšte postoji harmonika koja dobije pneumoniju meha, kad dobije to ona se izduva, pa ne bi moglo da se svira. Da li trpaju po džepovima, nisam ih sreo, ali kad bih to video, ja bih mu razbio glavu harmonikom. Ko krade bakšiš to je loš čovek i njemu treba zabraniti da svira, treba ga izvrgnuti ruglu - tvrdi Bosanac, pa je zatim dodao:

- Bakšiš kad se dobije, on se deli i to je najlepša i najbolja volja onome kome sviraš. On ti tako dobrovoljno pokazuje zahvalnost i zadovoljstvo. Može on da te polije pićem i da te otera, ali kad ti daje bakšiš to znači da si uspeo da dopreš do njega i do njegovih emocija i da ti se čovek tako zahvali - zaključio je Dragan.

Podsetimo, prošle godine je osvanuo video sa jednog privatnog slavlja na kom je harmonikaš svirao, a upravo brojne novčanice bile su zakačene za njegov instrument, čiji video možete pogledati ispod. Takođe, Bosanac lepu platu zarađuje i kao član žirija "Zvezda Granda", a kako su mediji prenosili, reč je o više hiljada evra mesečno.

dragan stojković bosana

Video: Bosanac oštro po kolegama: Pola žirija Zvezda Granda nema pojma ništa o poslu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA