≫ 

Zbog ovoga je Srbija zavolela Hanu: Podsećamo vas na njeno učešće u Survivoru

Njena smrt nikoga nije ostavila ravnodušnim

  • 1
Hana Foto: Facebook/K.L.

Nekadašnja učesnica takmičenja Survajver Hana Stamatović preminula je u 41. godini.

Naime, kako saznajemo ona je preminula u ranim jutarnjim satima, nakon teške borbe sa kancerom.

Povodom učešća u pomenuto takmičenje, ona je sebe predstavila publici kratkim snimkom, kojim je pridobila već mnogo simpatija.

- Ja sam Hana, i za sada još uvek imam 25 godina, ali uskoro neću moći da se vadim na to jer punim 26. Volim druženja i izazove, ali za sebe mogu da kažem da sam energična, impulsivna i veoma blesava - rekla je ona.

Njene drugarice su izjavile da se od nje svašta može očekivati, sa velikom lakoćom prilazi ljudima, zrači ogromnom harizmom, ali spremna je i na ekstremne poteze kao što je spavanje na ulici ako ne pronađe smeštaj.

Njena smelost koliko je oduševaljavala mnoge, toliko je i brinula njene najbliže, ali svi su se složili da im je njeno prisustvo u njihovim životima veoma značajno.

Hana je takođe bila član "Open Floor International" putem kog je mnogima putem plesa i joge pružala podršku, i učila ih kako da prevaziđu granice u sebi.

Hana je tamo predstavila svoj san, a to je da na velikom podijumu pleše sa ljudima, gde će zajedno uz pokrete tela i muziku, unaprediti svoj život, kao i njihov.

Potresne oproštajne poruke i dalje se nižu na društvenim mrežama, a mnogi su se složili da ne mogu da prihvate da je duh ove vesele žene zauvek otišao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA