Znam njenu porodicu, smešno mi je: Goga Sekulić o sukobu sa Ildom Šaulić

Podsetimo, sve je počelo kada je Ilda gostovala u jednoj emisiji gde je morala da prepozna određene numere koje su joj pustili. Duetsku pesmu Goge Sekulić i Osmana Hadžića - "Tvoje oči" nije prepoznala, a voditelj je pokušao da joj objasni da je reč o Gogi, spomenuvši njen hit "Gaćice", za koji takođe nije znala

  • 1
Gordana Goga Sekulić, Ilda Šaulić Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Oglašavanje Goge Sekulić, nakon što je Ilda Šaulić izjavila da ne zna koleginicin najveći hit, je sve iznenadilo, a pevačica je rešila da malo spusti loptu.

Naime, Goga je rešila da stane na put glasinama da postoji netrpeljivost među njima otkrivši šta se tu zapravo desilo.

- Nisam verovala, jer znam njenu porodicu i znam da nije u fazonu da hoće da se svađa. Ja kada vidim dokaz i kada vidim da je neko nešto izjavio o meni, tada verujem. Bilo mi je čudno, ima prava da neko kaže da nije čuo i da ne zna ili da ne sluša taj stil, ali zaista pesmu "Gaćice", ja sam rekla da nema ko ne zna tu pesmu. Meni je smešno bilo. Nisam joj zamerila – kroz smeh je odgovorila Goga.

Gordana Goga Sekulić Foto: ATA Images

Goga Sekulić se takođe dotakla novokomponovanih, mlađih zvezda i ponašanja koje imaju na sceni, ali i među kolegama.

- Nemam problem sa tim, ja sam opušten lik i svi mi opušteno priđu. Mogu da dam ovako neki komentar, da možda ima tih nekih novih koji su se pojavili pa glume neke zvezde, ali to su klinci koji još uvek nisu prošli neke stvari. Ja dobro znam poznate velike zvezde i sasvim se normalno ponašaju - prokomentarisala je ona.

Iako je godinama vodila tihe ratove sa koleginicama, tvrdi da se smirila.

- Ne diram nikoga prva, ali ko krene na mene bolje mu je da ne kreće jer idem do kraja. Ne dam na sebe, ne diram nikoga prva - odgovorila je pevačica za GrandOnline.

Podsetimo, pevačica Goga Sekulić otkrila je nedavno da je bila u zatvoru u Hrvatskoj jer je kupila auto za koji se na kraju ispostavilo da je bio ukraden.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA