≫ 

Marko Bulat povukao tužbu protiv supruge nakon nasilja: Neviđeni obrt u porodici pevača, ovo su svi detalji

Pevač Marko Bulat i njegova supruga, učesnica druge sezone rijaliti programa "Zadruga", Marija Bulat nedavno su se našli u epicentru skandala, kada je muzičar prijavio suprugu za fizičko nasilje policiji

  • 6
Marija i Marko Bulat Foto-kolaž: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Vest da je Marija Bulat pre nekoliko nedelja pretukla supruga, pevača Marka Bulata, koji je zbog povreda završio u Urgetnom centru odjeknula je u medijima, a nakon njegovih optužbi za nasilje sada se spekuliše i da je došlo do pomirenja.

Naime, kontaktirana je Marija Bulat koja nije želela da definiše da li se pomirila sa Bulatom, ali je u isto vreme istakla da su kontaktu putem telefona, jer je na snazi i dalje zabrana prilaska.

- Ne smem ništa da pričam o Marku, jer je na snazi i dalje zabarana prilaska. On je odmah nakon svađe povukao prijavu, međutim po službenoj dužnosti, zabrana prilaska i dalje mora da bude na snazi. Ne znam kada će isteći. Deca su kod mene. Ja ih vodim u vrtić, a Marko ih kupi iz vrtića i onda deca idu kod njega. Za sada Marko i ja komuniciramo samo preko telefona i to isključivo zbog dece, jer je bitno da smo u kontaktu, barem zbog njih. Ne bih smela ništa više da kažem, kada dođe vreme za sve, progovoriću - ističe Marija Bulat za "Blic".

Podsetimo, Marko je tvrdio da već duže vreme trpi psihičko nasilje i da je ranije bilo fizičkog kontakta između njih tog tipa. Ovog puta izbila je svađa, jer je Marko nju nazvao “narkomanom”, nakon što je u stanu pronašao “neke cevčice”, koje je nosio na DNK analazu i utvrđeno je navodno prisustvo psihoaktivnih supstanci. Marija je to negirala kad joj je rekao i u besu mu udarila par šamara, počela da ga šutira nogama i grebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza i Komina

    8. novembar 2022 | 13:40

    E Marko legendo moja kakva si ti momčina bio. Tu vrstu muzike nikad nisam slušao, ali ga gotovim jer je imao srce i veliki je Partizanovac. Kada ga je srela jedna zvezdina navijačka grupa hteli su da mu uzmu dres i počeli da ga cimaju. Marko odmeri najkrupnijeg i kaže hajmo on i ja ovo da rešimo na fer. Nije bitno šta je dalje bilo, bitno je da je bio hrabar momak, zdrav, pametan. Još jedna tužna priča, kako heroin od dobrih momaka i devojaka napravi najdublje dno. Heroin najveće zlo i za prodaju te droge uveo bih minimalnu kaznu od 20 godina robije.

  • Auh

    8. novembar 2022 | 13:21

    Sto je ovaj oženio... Blago kuci.

  • Aca

    8. novembar 2022 | 13:11

    Koga to briga? Oni su kao zanimljivi nekom???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA