Verici Šerifović propao privatan biznis: Pevačica zbog krize zatvorila poslastičarnicu

Verica je pauzirala sa pevanjem i okrenula se novoj delatnosti

  • 2
verica šerifović Printskrin: Youtube/Marija Serifovic

Verica Šerifović je poslednjih godina u medijskoj ilegali, retko se eksponira u medijima, a poznato je i da je pokrenula privatan biznis, koji je propao.

Naime, pevačica je zatvorila poslastičarnicu i to sve zbog krize koja je zavladala.

- Pravo da vam kažem, nekada sam spremala razne stvari, sad za to više nema razloga. Toliko dobrih domaćih proizvoda ima da mogu Mari i sebi da kupim malo ajvara, krastavaca, na Zemunskoj pijaci ima i turšije i svega, tako da nema razloga gomilati. To je za nekog ko ima velike porodice ipak - kaže Verica i dodaje:

- Naravno da poskupljenje utiče na sve, ali ja sam svoju poslastičarnicu "Maraveru" zatvorila. Za vreme korone smo svi osetili krizu što se tiče tih malih preduzeća, pa je to, naravno, sačekalo i mene. Jednostavno se nije više isplatilo da se to drži. Nisam ja jedina, šta je, tu je - otkriva pevačica za "24sedam".

Verica Šerifović Foto: Nikola Tomić

Šerifovićeva se nada da će ponovo otići u preduzetnike uprkos propalom poslu.

- Možda na proleće, ne znam. Sve zavisi od situacije. Verovatno bih opet otvorila poslastičarnicu, u tome stvarno uživam - zaključuje Verica za pomenuti portal.

Podsetimo, jednom prilikom je Marija dok je snimala za svoj blog, posetila poslastičarnicu svoje majke koja je opremljena po vrhunskim standardima, a tom prilikom su spremale i razne specijalitete koji Verici veoma idu od ruke što je i sama istakla u više navrata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    8. novembar 2022 | 20:18

    Ne zbog krize nego zbog kvaliteta. Lepo na oko ukus užas..

  • Драган

    8. novembar 2022 | 23:02

    Зна се од чега се пита неправи

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA