"Veljku tražim da ruke drži u gardu": Ceca otkrila kako se oseća kad joj je sin u ringu, ovo joj je obećao

Ipak, kako kaže, nije joj lako da ga gleda, ali trenutak kada pobedi čini je ponosnom

  • 3

Ceca Ražnatović najveća je podrška svom nasledniku, bokseru Veljku Ražnatoviću, pa gotovo nijedan meč ne propušta. Tako je bilo i sinoć kada je pevačica prisustvovala njegovoj borbi u društvu Anastasije i Bogdane Ražnatović. 

Ipak, kako kaže, nije joj lako da ga gleda, ali trenutak kada pobedi čini je ponosnom.

- Naboj emocija, adrenalina, ne znam da vam opišem... Da li da plačem od sreće, da li da skačem, vrištim, prosto prepuna sam emocija. Nije mala stvar imati šampiona u kući. Tome smo se nadali i to je dugi rad i velika odricanja i velika borba. Veljko je vrlo svestan šta nosi profesionalni odnos prema sprotu, ali ne samo prema sportu, prema svemu - rekla je Ceca za "Telegraf" i dodala:

- Napetost je opadala... Anastasija me pita pred njeg izlazak: "kako se osećaš?", ja kažem: "dobro". Jednostavno sam doživela neko smirenje tela. Jer ja lično mislim da ja sebe pumpam nekom belsavom energijom. I onda kad ga ja vidim, bude mi lakše. Ja sam tu pored ringa - kaže ona.

Ceca ističe da je jedno zamolila Veljka.

- Ja njega ne savetujem. To bi bilo kao kada bi on mene savetovao kako ću ja da pevam. Jedino što mu tražim je da drži ruke gore, a ne da me nervira. I obećao mi je: "majko, nemoj da brineš, prve dve runde tebi za ljubav držim ruke u gard" - kroz smeh kaže ona.

Ražnatovićka priznaje da je njen naslednik jako posvećen sportu i da se naporno priprema pred svaki meč.

- Momak s kojim je boksovao ima odlična skor. On se za svaki meč se priprema, to su toliko intenzivni treninzi, nekad više od dva puta dnevno. Trčanje ili teretana ili sparing, ali su jako naporni treninzi i jako je težak ritam. Porodica koja ima profesionalca, prilagođava se. I moja porodica se prilagođava meni i dan danas. To je prosto ljubav. Kad nekog voliš i kad želiš da uspe, svi se udružimo i svi pomažemo - kaže Ceca i otkriva kako će proslaviti pobedu.

- Idemo kući svi i naravno, otvorićemo šampanjac. I on ne pije i ja ne pijem, ali u to ime može - kaže Ceca.

Video: Ceca donela pojas malom Željku: Najemotivnija scena posle Veljkove borbe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA