Komšije Miroslava Ilića "razvezale" jezik i otkrile njegove najveće tajne: "Moja žena ga je pijanog dovukla"

Miroslav Ilić slovi za legendu narodne muzike, a sada su otkrivene i neke pojedinosti iz njegovog života

  • 7
Miroslav Ilic Foto: Telegraf

Buran život Miroslav Ilića oduvek je intrigirao domaću javnost, komšije ga obožavaju, a sada su otkrile i kakva je zapravo legenda folka.

Naime, kupus, rakija, pečenje i Miroslav Ilić zaštitni su znak Mrčajevaca, inače rodnog mesta slavnog pevača, složili su se mnogi meštani.

- On je legenda - saglasni su meštani koji su istakli da je pevač bio veoma nezgodan dok je konzumirao alkohol:

- On je izuzetno dobar čovek. Jedno vreme je pio i to je bilo toliko strašno. Jednom se toliko napio, da smo njegova žena i ja došli kući, a moja žena je ostala da ga dovuče - ispričao je prijatelj pevača.

Supruga popularnog pevača se ne eksponira u javnosti a Mrčajevčani su ispričali i gde su Miroslav i Gordana upoznali i zavoleli.

Miroslav Ilić Foto: Đorđe Popović

- Tu je moju komšinicu oženio, a samo zlobni jezici iz Mrčajevaca ili oni koji nisu Mrčajevčani mogu da zamere tom čoveku - rekao je meštanin.

- Šiljkali smo se ovde kroz letve, godinu dana je mlađi od mene, bio je dobar - ispričao je Mićo Ilić, brat od strica pevača u emisiji "Metar moga sela" koja se emituje na Blic televiziji.

Podsetimo, Miroslav Ilić ove godine slavi jubilej svoje karijere koja traje dugih 50 godina, tim povodom organizovaće veliki koncert u Štark Areni u Beogradu, a karte su već rasprodate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav je legenda narodne muzike.

    9. novembar 2022 | 14:57

    Pevao je sa cunetom i tozom. Svedok je zlatnog doba svoje muzike, od saulica do ipceta i sase matica. Znani i neznani, prosli su kroz njegovu karijeru. Neke je ispratio. On se drzi, cak i kad ode, bice besmrtan kroz svoje pesme.

  • Rada

    9. novembar 2022 | 14:36

    I meni zavija ali ukusi su različiti. Što ne prizna vlastitog sina već je druga priča.

  • Zoki

    9. novembar 2022 | 13:52

    Slavuj iz Mrčajevaca bre!🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA