Prijatelj Seke Aleksić izbačen iz stana zbog Rusa koji će plaćati kiriju 1.300 evra: "Ovoga će biti sve više"

Postala je sve učestalija pojava da stanarima dižu nekretnine, a kad oni ne mogu da plate, odlaze, a tu cifru daju - Rusi

  • 18
Seka Aleksić Foto: Kobra, Twitter/poslednjilet

Pevačica Seka Aleksić objavila je na svom Tviter nalogu jednu poruku koja ovih dana plaši mnoge podstanare.

Poznata je situacija da zakupodavci u poslednje vreme povećavaju cene stanova koje izdaju i do nekoliko puta od prvobitnog iznosa. Ova situacija brine zakupce, jer je postala sve učestalija pojava da stanare izbacuju iz nekretnina kako bi se uselili Rusi.

To se desilo i prijatelju Seke Aleksić koji je u roku od 15 dana morao da napusti stan koji je redovno plaćao kako bi se uselila porodica iz Rusije.

- Mom prijatelju u Novom Sadu su juče dali otkazni rok od 15 dana da napusti san jer su ga izdali Rusima za 1.300 evra - napisala je pevačica i dodala:

- Ovoga će biti sve više. Dobro jutro, ljudi - tvitovala je Seka.

Inače, Sve je više Rusa koji su spremni da izvoje velike sume novca na mesečnu rentu stana, a to je uticalo na stanodavce koji sve češće povećavaju kirije svojim podstanarima. Nekada je nova cena kirije za pet, a nekada za sto odsto veća od prvobitne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    9. novembar 2022 | 14:09

    Ubelezite svaki stan iz kog ste izbaceni zbog Rusa, ili vam podigli kiriju. Kad Rusi odu, nek niko kod takvih gazda ne ode.

  • Mark

    9. novembar 2022 | 14:00

    Presesce vam svaki taj dinar a rusi ce otici

  • maki

    9. novembar 2022 | 15:29

    A vi kad za 2 sata pevanja trazite 10k onda je to ok? Ma imam da trazim za svoj stan koliko ja hocu, i vi biste isto da imate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA