MIROSLAV ILIĆ NAPRAVIO ČUDO! Saša Mirković ima sjajnu vest za sve koji su ostali bez ulaznice za koncert

Mesec dana pre koncerta u Areni rasprodane sve karte

  • 0
Miroslav Ilić Foto: Promo

Više od mesec dana pre samog događaja, koncert Miroslava Ilića u Štark Areni u Beogradu 10. decembra je rasprodat, a Hype produkcija na čelu sa Sašom Mirkovićem najavila je da će publika moći da uživa u hitovima legendarnog "slavuja iz Mrčajevaca" i 11. decembra na istom mestu!

Zbog velikog interesovanja Miroslav Ilić zakazao je i drugi solistički koncert u Štark Areni! Kako je naveo njegov producent i menadžer Saša Mirković, Miroslav će ipak pevati i 11. decembra u Areni pošto je koncert zakazan za 10. decembar uveliko rasprodat, i to više od mesec dana pred nastup!

-Nema smisla da ljudi koji žele da prisustvuju spektaklu ne mogu da kupe kartu za Miroslavljev koncert 33 dana pre održavanja. Zato sam ubedio Miroslava da radimo i drugu Arenu, odmah narednog dana, 11. decembra - rekao je kratko Mirković kojeg ovih dana ortaci zezaju zato što ne mogu nigde da ga nađu i nikako nema vremena za njih. Zato mu kažu: "Gde izlaziš večeras, Mirkoviću, jel opet u Arenu?!"

MNOGO IZNENAĐENJA

Veoma je teško kontinuirano kreirati i realizovati nove muzičke projekte i priređivati iznenađenja vernoj publici, kažu iz Hype produkcije, međutim Miroslavljeva karijera je ekvivalent ozbiljnosti i profesionalizma, te u tom duhu uvek osluškuje želje publike priređujući mnoštvo noviteta, pesama i spotova, ali i najveća iznenađenja baš poput ovog koje vas očekuje dve večeri zaredom u Štark Areni.

Pored pedesetogodišnjice muzičke karijere, najveći bard domaće muzičke scene će, već tradicionalno, slaviti svoj rođendan zajedno sa obožavaocima i pevati preko 173 numere koje su postale evergrin hitovi na našim prostorima. Muzičkom opusu širokog spektra pridružuju se i nove numere "Ti si zvezda mojih snova" i "Siromah sam al’ volim da živim".

GDE MOŽETE DA NABAVITE KARTE

Spektakularan koncert 11. decembra 2022. godine od 20 sati u Štark Areni biće prava muzička rapsodija i veče koje će se pamtiti zahvaljujući svetskom audio-vizelnom doživljaju koji priprema Hype produkcija i virtuoznim vokalnim sposobnistima Miroslava Ilića.

Ulaznice su u prodaji na Tickets Vision prodajnim mestima kao i onlajn putem tickets.rs.

Inače, čovek koji stoji iza ovog spektakla u najavi, Saša Mirković, priprema još jednu muzičku poslasticu – koncert Erosa Ramacotija najavljen je za proleće, 21. aprila, a već vlada velika jagma za kartama.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA