≫ 

Konačno progovorio i sin Dragane Mirković: Marko otvorio dušu, a jedno se pevačici sigurno neće dopasti

Dosta se spekulisalo o njegovom privatnom životu koji ne voli da eksponira u medijima

  • 2
Marko Bijelić i Dragana Mirković Foto: Marko Jovanović, Printskrin: Instagram/ marko.vnm

Naslednik Dragana Mirković, Marko Bijelić, nedavno je odlučio da napravi nalog na društvenoj mreži Instagram, a javnost je bila iznenađena kada je videla u kakvog mladića je izrastao. Ono što javnost zna o njemu jeste da voli muziku, da je vatreni fan formule jedan i da ima izuzetno visoko obrazovanje što je i sama Dragana u više navrata isticala.

Naime, Marko se sada na opšte oduševljenje mnogih prvi put oglasio na Instagramu odgovarajući na brojna pitanja, a tom prilikom je po prvi put obelodanio brojne detalje iz života, koji su, verujemo, interesovali javnost.

Marko je na samom početku otkrio da je rođen 2001. godine. Potom je priznao da su njegova sestra Manuela i on prvo načili da govore srpski jezik tečno, a potom i nemački. Ono što je zanimalo njegove pratioce jeste i koji se jezik govori u njihovoj kući, av Marko je otkrio da sa mamom Draganom razgovara na njenom maternjem srpskom jeziku, dok sa tatom govori nemački.

Otkrio je da studira na muzičkoj akademiji u Beču, a takođe je uporedio život u Srbiji i Austriji:

- U Srbiji volim, narod, humor, mentalitet... Dok u Austriji volim red, kulturu, zdravstveni sistem - napisao je on između ostalog.

Kako dalje kaže, visok je 180 cm, rođen je 24. februara i omiljena mamina pesma mu je hit ''Pečat na usnama'', Marko je takođe i zaljubljenik u brze automobile i formulu 1, a najradije vozi automobil čija se cena kreće od vrtoglavih 160 do 295 hiljada dolara, a najveća brzina koju je Marko dostigao tokom vožnje iznosi 311 kilometara na čas.

Verujemo da Dragani neće biti svejedno kada bude pročitala ovo što je njen naslednik napisao vezano za brzinu.

Dosta se spekulisalo o Markovom emotivnom životu, a ovog leta se saznalo da je u vezi sa izvesnom Anastasijom, sa kojom je letovao u Hrvatskoj.

Podsetimo, pevačica Dragana Mirković iz srećnog braka sa Tonijem Bijelićem ima sina Marka i ćerku Manuelu Bijelić, koji se godinama nisu javno eksponirali. Oni žive u Austriji sa roditeljima, a o njihovim privatnim životima javnost malo zna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA