"Jesmo li mi toliko jadni kao narod?": Jovana Jeremić zgrožena jer svi pričaju o produženom vikendu

pred nama je Dan primirja, državni praznik koji se obeležava svakog 11. novembra

  • 39

Voditeljka Jovana Jeremić objavila je video na TikToku u kojem je morala da se obrati svima, jer ju je mnogo poremetilo ono što je čula.

Naime, pred nama je Dan primirja, državni praznik koji se obeležava svakog 11. novembra, datuma na koji nismo previše obraćali pažnju sve do 2012. godine, kad je i zvanično počeo da se proslavlja.

Ove godine, on "pada" baš na petak, te će mnogi taj dan spojiti sa vikendom, pa neki slave "produženi vikend". Razgovor voditelja na radiju koji su o tome pričali je slušala i Jovana Jeremić, koju je ovo veoma iznerviralo.

- Meni nije jasna jedna stvar. Celo jutro na radiju pričaju o produženom vikendu. Jesmo li mi toliko jadni kao narod, da nam produženi vikend bude razlog za padanje u trans od sreće? Mislim, samo pitam. Da li mi ne možemo da organizujemo život da se radujemo svakoga dana, a ne samo vikendom? Ili su ti voditelji promašili zanimanja, pa nemaju šta da pričaju, pa pričaju gluposti, Užas i katastrofa - rekla je Jovana, zastala, pa ljutito dodala:

- Hajde doviđenja. I onako sam već negativna.

Pomenuti video pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA