Jelena Rozga predstavlja spot za novi singl – Samo se ljubit isplati

- Veoma sam ponosna na svoje početke - rekla je ona

  • 0
Jelena Rozga Foto: Ivana Dobrovoljec

Beograd, 11. novembar 2022. godine - Danas je, tačno u 12 sati na svom Youtube kanalu Jelena Rozga predstavila spot za svoj novi singl "Samo se ljubit isplati".

Pesma koja inspiriše pozitivnom energijom nastala je u "kreativnoj radionici" Vjekoslave i Tončija Huljića, a u fokus stavlja ono što i sama Jelena drži jedinom pravom vrednošću u životu.

Za spot koji odiše toplinom zaslužna je videoprodukcija "Sestrice". Nežnom setom nekih lepih trenutaka koji su za nama, ali i nagoveštajem svega lepog što nas očekuje, smenjuju se svi oni mali, ali vredni trenuci koji čine život, kroz vrlo lični prikaz Jelene kao devojčice, kao mlade žene i ove sad, zrele Jelene, koja je uvek čekala samo jednog.

- Veoma sam ponosna na svoje početke, na činjenicu da sam kroz tolike godine izgradila divan odnos kako s ljudima koji pišu pesme moje duše, tako i s onima koji te pesme sa mnom pevaju, mojom publikom. A još sam ponosnija na činjenicu da reči "Sve proleti, samo se ljubit isplati" danas mogu pevati "bez fige u džepu". To pevam, to mislim i tako i živim – rekla je jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvezda.

Jelena uskoro kreće i na veliku regionalnu turneju. Počinje 17. decembra u već gotovo rasprodanoj zagrebačkoj Areni, 11. februara sledi koncert u Spaladium areni i napokon 7. aprila u našoj beogradskoj Areni, za koju će se, bez sumnje, tražiti karta više, a prema najavama pevačice, biće to koncert za pamćenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA