≫ 

Udala se poznata glumica: Postala milionerka, pa organizovala venčanje sa 12 godina starijim izabranikom

Venčanju su prisustvovali samo članovi porodice i najbliži prijatelji

  • 2
Doris Pinčić Rogoznica

Foto: Instagram/dorispincicrogoznica_doda

Glumica i TV voditeljka Doris Pinčić (34) izgovorila je sudbonosno "da" preduzetniku Davoru Guberoviću (46) iz Daruvara.

Par se venčao juče u 13 sati u Zagrebu kod matičara, a venčanju su prisustvovali samo članovi porodice i najbliži prijatelji, prenosi Blic.

Glumica Doris Pinčić je za ovu priliku odlučila da obuče belo odelo, a na nogama je nosila roze cipele, dok je njen partner bio je u elegantnom tamnom smokingu.

- Izgledali su srećno, Doris je nosila bidermajer, a sa njima su bila deca kao i pas. Oni su projurili do opštine, nisu hteli da se zadržavaju na ulici kako ih neko ne bi prepoznao - rekli su očevici za hrvatske medije.

Njih dvoje spojila je ljubav prema planinarenju, a da su zajedno saznalo se u februaru ove godine kada su zajedno uspeli da se popnu na Kilimandžaro. Davor je fotografije s Doris objavio u svom putopisu, a onda je i glumica potvrdila vezu sa njim.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

Podsetimo, Doris iza sebe ima već jedan brak i to s pevačem Borisom Rogoznicom s kojim ima dvoje dece, sina Donata i ćerku Gitu, dok Davor iz prvog braka ima dvojicu sinova.

Inače, Doris, koja se u Srbiji proslavila ulogom u seriji "Larin izbor" je odnedavno i milionerka. Kako prenose hrvatski mediji, ona je samo u prošloj godini zaradila ozbiljnu svotu novca. Ona je vlasnica firme DPR d.o.o koja je registrovana za delatnost proizvodnje filmova, videofilmova i televizijskog programa, a prema najnovijim podacima njena firma posluje odlično.

Kako pokazuju podaci iz registra, Doris je samo prošle godine od firme zaradila 1.500.000 (milion i petsto) hrvatskih kuna, što je više od 23 miliona dinara. Takođe, u prošloj godini firma nije povećavala niti smanjivala broj zaposlenih, a imala je dva radnika.

Video: Hrvatska glumica o kolegama iz Srbije: Biković je pravi holivudski glumac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💯jko™

    12. novembar 2022 | 18:41

    Verujem da je za 99% građana Srbije ovo je srećnija vest nego da je pojeftinilo mleko, meso i nafta.

  • Danijel

    12. novembar 2022 | 20:19

    A ja mislio da se udala za nekog automehaničara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA