≫ 

Taki grca u suzama nakon Majinog večanja: Ovo je scena koju sam dugo hteo da vidim, a ovako komentariše zeta

- Istu ovakvu venčanicu maštala je sa 18 godina - rekao je on

  • 13
Radomir Marinković Taki, Maja, Bilal Foto-kolaž: Kobra, TV Pink

Otac Maje Marinković, Taki Marinković oglasio se nakon što je video ćerku u venčanici.

Naime, Maja je danas izgovorila sudbonosno "da" Bilalu Brajloviću, a Taki nije krio suze tokom razgovora, pa se prisetio ranijih godina kako je Maja maštala o svom venčanju, te je istakao da je opisivala baš današnji dan.

- Kad krenemo kod prijatelja, ona je meni pričala u kolima o haljini, o venčanju, pa mi je govorila: ,"Tata, šta će biti kada ja budem mlada?", maštala je tako o svim detaljima, o kruni, o frizuri, sve što je zamišljala, danas su joj Veliki šef i Velika šefica omogućili i ostvarili. Ja ne mogu da krijem svoje oduševljenje, plakao sam dok sam gledao ćerku na televizoru u venčanici. Meni je srce igralo sve vreme - govori Taki i dodaje:

- Isto je ovakvu venčanicu maštala sa 18 godina, velika kruna, evo šta je maštala, a to joj se ostvarilo. Nisam mogao da se smirim, koliko sam se uzbudio, ovo je scena koju sam dugo hteo da vidim.

Za kraj se osvrnuo i na mladoženju:

- Vi znate moje mišljenje o njemu, ne bih da ga komentarišem, mislim da on pokazuje svoje lice svojim delima, to neka bude moj komentar - završio je Marinković za Kurir.

Video: Maja Marinković tražila kondome za prvu bračnu noć, pa isprozivala Bilalove sposobnosti u krevetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😋

    14. novembar 2022 | 07:19

    Neka mu neko javi da svadba nije prava,nego on jedino tako može da je vidi u venčanici,da se 'udaje' inače ko će nju da oženi 😂

  • Igor

    14. novembar 2022 | 08:36

    Aloooo,covece???? I ti si se uziveo u ulogu,kao i cerka ti.Ovo sto si video,to je to.U stvarnom zivotu,niko je nece ozeniti.

  • Neko iz mase...

    14. novembar 2022 | 03:39

    Koji mozak majko mila...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA