Severinin bivši zaplakao pred kamerama: Milan se javno zahvalio porodici Kojić

Pevačicinog nekadašnjeg partnera su obuzele emocije dok je govorio o sinu

  • 7
Milan Popović Printskrin: Youtube/Regionalna TV Banat Vršac

Biznismen Milan Popović pokazao je svoju emotivnu stranu, pa prvi put zaplakao u javnosti.

Naime, on je ogolio dušu i pričao o svom privatnom životu, problemima koje je imao sa Severinom, ali i odnosu i prijateljstvu koje je nedavno izgradio sa Igorom Kojićem i njegovom porodicom.

Priča o sinu, ali i prijateljstvu sa porodicom Kojić je izazvala njegove najdublje emocije, da je Popović u jednom trenutku i zaplakao.

- Viđamo se kod Kebe u porodičnoj kući. Olja je odlična domaćica, Aleksandar voli da provodi vreme u toj kući. Javno se zahvaljujem i dedi i Olji i Igoru, što su pomogli. Suze su zbog toga, što su preuzeli moju ulogu. Meni je žao što ja nisam bio taj, ali su oni bili tu. Ovako se osećaju drugi očevi kojima je onemogućeno da budu sa svojom decom. Žao mi je što je to tako - rekao je Popović za zaplakao.

Emocije su ga preplavile, a suze više nije mogao da kontroliše. Voditeljka emisije Sceniranje je zamolila režiju da se pusti prilog u kom su sagovornici Milanovi sugrađani koji imaju samo reči hvale za njega, ističući da je on veliki humanista, zbog čega je Popović ponovo zaplakao, a onda se prisetio i svog detinjstva.

- Drago mi je da sam se rodio u Vršcu. Ja sam odrastao uz svog tatu na maloj farmi. Bili smo siromašni. Sklapali smo kraj sa krajem - ispričao je Milan sa knedlom u grlu, dok su mu se suze slivale niz lice.

On je potom objasnio kako je došlo do veze sa Severinom.

- Bio sam u Budvi, na brodu i razgovarao sam telefonom sa nekom drugom hrvatskom pevačicom. Uglavnom, imao sam devojku Miju kapetana koja je bila veliki zafrkant i koja je znala sa kim pričam. Kada sam završio razgovor, došla ona kod mene i kaže "lako je tebi da pričaš sa njom, ali ajde smuvaj Severinu". Ja na to kažem da mi treba samo 5 minuta da je smuvam. Tako se i desilo. Bilo je tih nekih slučajnosti koje su dovele do našeg upoznavanja i našeg odnosa - rekao je biznismen za Kurir.

Potom je prokomentarisao pevačicin intimni video.

- Imao sam dva kluba u Moskvi i jedan u Majamiju, samim tim sam upoznao mnogo žena, koje i dalje poznajem i svaka od njih ima neki kućni video. Jedina je razlika jer je ova izašla u javnost, a ostale nisu. Znao sam za Severinin snimak, gledao sam ga kao i svi, samo se ne sećam gde. To ne bih stavio kao manu nekome, tvrdim da skoro svaka devojka ima neki kućni video - rekao je Popović.

Video: Severina pozirala prekrivena samo poklončićima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvoncica

    14. novembar 2022 | 09:16

    Kada se ljudi razidju onda se covek razveo od zene (i obrnuto) ne od deteta. Ne mogu da razumem kada jedan od roditelja ne da detetu da vidja drugog, ili mu puni glavu. Detetu su potrebni i mama i tata podjednako. Nazalost sada kada se dvoje razdvoje dete najvise ispasta

  • marija

    13. novembar 2022 | 23:59

    Muškarci oprez - nikada se ne ženite dok ste zaljubljeni i u ženu koja samo dobro izgleda a nema dobru dušu. Često pogresite, padnete na izgled, to je vecini u prirodi. Mnogo je ovakvih primera u kojima ocevi pate i ne mogu da ostvare svoja prava

  • Aki

    14. novembar 2022 | 04:04

    Kad ce sin da gleda mamin video?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA