Marijana Mićić otkrila kako je nakon porođaja skinula 14 kilograma za samo dve nedelje: Ovo je njena tajna

Kilogrami su samo nestajali

  • 1
Marijana Mićić Printskrin: Instagram/micicmarijana

Marijana Mićić u decembru prošle godine rodila je ćerku Anu, a od prvog dana se odlično snašla sa naslednicom.

Naime, Mićićeva se dotakla i angažovanja prilikom trudnoće koju je krila od ostalih kolega, a dotakla se i mršavljenja kao i dijeta koja joj je u tome pomogla.

- Nije mi nešto sad to mnogo novo i mnogo strano, zato što sam ja tetka dva dečaka koji će sad da napune četiri godine i sticajem okolnosti te prve godine kad su se oni rodili ja sam skoro pa živela sa njima, i ja zaista oko beba znam sve. Nemam strah. U porodilištu su mi rekli, tačnije babica je rekla mojoj cimerki 'pa vidiš kako Marijana sve zna', a ja kažem 'pa meni je ovo treće', a ona kaže 'kako, pa ovde piše da je tebi prvo dete', ja kažem 'jeste prvo koje sam rodila, ali treće koje imam'. Tako da mi stvarno ide dobro -  započela je glumica i voditeljka.

Poznato je da Marijana do petog meseca trudnoće nije želela javno da otkriva da čeka bebu, pa su za to znali samo njeni najbliži, a tokom drugog stanja ugojila se 17 kilograma.

- Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Ugojila sam se 17 kilograma u trudnoći. Sada imam dve kile viška u odnosu na pre trudnoće, vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se - voda. I kilogrami su valjda samo odlazili. Ne znam od čega se to dešavalo. Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja.I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan mi je posle desetog dana rekla 'Ju, što ste smršali'. Ja sam se uplašila, rekoh 'Zašto, šta mi je? - ispričala je Mićićeva,

Marijana Mićić Printskrin: Youtube/AmiG Show

Poznata voditeljka je tek nakon porođaja počela da jede slatkiše.

- Do trudnoće nikad nisam nešto volela i jela slatko, a otkako sam se porodila nije prošao dan da nisam pojela nešto slatko - priznala je voditeljka u emisiji "Praktična žena".

Podsetimo, voditeljka i glumica Marijana Mićić skoro deceniju je u srećnoj vezi sa producentom Milošem Marjanovićem, ali sudbonosno "da" još uvek ne planira da izgovori.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA