≫ 

Dojava o bombi na nastupu srpskih pevača: Prekinut koncert, publika odmah evakuisana

Na veliku žalost publike, ali i pevača, oni nisu uspeli da otpevaju ceo blok pesama

  • 9
Prijović, Nući, Ceca, Darko Lazić Foto: ATA Images, Nikola Tomić, Kobra

Na spektakularnom koncertu koji je bio organizovan u gradu Ditikon trebalo je da nastupaju Aleksandra Prijović, Darko Lazić, Svetlana Ceca Ražnatović kao i reperi Stefan Đurić Rasta, Igor Panić Nući kao i Mihajlo Veruović Vojaž, ali zbog lažne dojave o bombi nije sve proteklo kako je bilo predviđeno.

Naime, s obzirom na spisak izvođača koji su najavljeni za subotu uveče, diskoteka u švajcarskom gradu u blizini Ciriha bila je prepuna publike koja je željno iščekivala popularne srpkse izvođače da izađu na binu. Koncert su otvorili reperi Vojaž i Nući koji su zagrejali atmosferu i podigli okupljene goste na noge, a nakon njih, na scenu je trebao da izađe Darko Lazić, ali oko 23 sata klub je ispraznila policija zbog dojave o bombi.

Samo 15 minuta od kada je policija ušla u lokal, sala je bila ispražnjena, a ekipe za evakuaciju i deaktivaciju bombi ušle su u objekat. Ispred velike hale nalazilo se nekoliko stotina ljudi, a na video snimcima koji kruže društvenim mrežama usnimljen je i veliki broj vozila hitne pomoći

@misli_pozitivno #dietikon #statthalle #zürich #schweiz #balkan #balkanfestival2022 #cecaraznatovic #nucci #voyage #aleksandraprijovic #darkolazic #rasta @cecaraznatovic_star @darkolazarovicofficial @aleksandraprijovic.fan ♬ original sound - CECA Ražnatović

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste prizor ispred hale u Ditikonu, kada su se evakisani posetioci uhvatili za ruke i zaigrali kolo dok se u blizini njih vršio pretres.

Nakon što je ustanovljeno da se radi o lažnoj dojavi, svi gosti su se vratili na nastup, a izvođači su izašli na binu kako bi ih ispoštovali, prenosi "Kurir".

Na veliku žalost publike, ali i pevača, oni nisu uspeli da otpevaju ceo blok pesama, kako je bilo predviđeno, već su svoj nastup skratili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Basel

    14. novembar 2022 | 15:19

    Evo švajcarci nisu mogli da docekaj da im balkanci nasred ulice zaigraju uzicko kolo. Strašno🧄🧄🧄🧄

  • supergnu

    14. novembar 2022 | 16:46

    A ko je pevac iz ove grupe?😂😂😂

  • Schwyz

    14. novembar 2022 | 16:27

    Seljakluk, kao sto se i ocekuje od nas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA