"Ne znam da li je mesec ravan, mislim da je to projekcija": Andreana Čekić ima novu teoriju

Ona je sinoć gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom ponovo briljirala svojim "naučnim teorijama", te ponovo pljušte komentari

  • 19
Andreana Čekić

Foto: ATA Images

Andreana Čekić ponovo je šokirala javnost izjavama o teoriji gravitacije, ali je ovoga puta dovela u pitanje i čovekovo istorijsko sletanje na Mesec.

Ona je sinoć gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom ponovo briljirala svojim "naučnim teorijama", te ponovo pljušte komentari.

- Da li mislite da je čovek sleteo na Mesec ili je to laž? - bilo je pitanje Ognjena Amidzića u okviru nove rubrike "Slavica smatra", na šta je Andreana iznela svoju novu, interesantnu teoriju.

- Naravno da ne, ja to tvrdim. Postoji Mesec, iako je Zemlja ravna. Navodno je sletanje na Mesec bilo 69', tada se moja majka rodila, a mi to danas ne možemo. To je laž! - rekla je Andreana i nadovezala se na teoriju koju zastupa, da je Zemlja ravna ploča, čime se ranije detaljno pozabavila na svom Instagram profilu.

- Ne znam da li je i Mesec ravan, mislim da je projekcija. Mislim da se od nečega sam projektuje. Kad vidiš neke stvari shvatiš da je logično, nešto sam kačila na Instagram, ali nisam imala vremena sedam dana. Da ne završim kao misteriozno preminula, slučajno popila preveliku dozu lekova - poručila je pevačica i sve ostavila bez teksta.

Podsetimo, u jednom od prethodnih gostovanja folkerka je strastveno osporavala teoriju gravitacije što je izazvalo oprečne komentare gostiju Amidžićeve emisije, ali i reakcije na društvenim mrežama, kada je izjavila sledeće:

- Moraću vas šokirati time da ni kao dete nisam poverovala učiteljici kada je rekla da živimo na rotirajućoj lopti, jer su mi moja čula govorila da je to laž. Odmah sam postavljala pitanja poput: 'Kako onda ne osećamo rotaciju? Da li to znači da ljudi u Australiji stoje naopačke? Da li to znači da se avion prilagođava krivini zemlje? Da nam je rečeno drugačije, svi bi znali da je zemlja ravna, potpisujem - rekla je Andreana.

Video: Andreana progovorila o aferi “Provereno” pa otkrila istinu o pesmi koju je otkupia od koleginice

(Telegraf,rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA