Milica Pavlović najavila prvi solistički koncert u Nišu: Pevačica sprema i Arenu, Saša Popović joj je podrška

Kao prva "Zvezda Granda" koja organizuje veliki solistički nastup, istakla je da je ponosna, a pomenula je da ima podršku i Saše Popovića

  • 0
Milica Pavlović, Promocija koncerta Niš Foto: Nikola Anđić

Milica Pavlović najavila je svoj prvi solistički koncert koji će održati 11. februara u Nišu, a posle toga spektakl će organozovati i za Beograđane u Štark areni.

Kao prva "Zvezda Granda" koja organizuje veliki solistički nastup, istakla je da je ponosna, a pomenula je da ima podršku i Saše Popovića.

Ona je stigla u jedan prestonički hotel u šik izdanju. Imala je jaknu-sako u drečavo narandžastoj boji, a to je uklopila uz ljubičaste pantalone i narandžaste cipele. Kosu je zalizala, a skupocene naočare za sunce kasnije je skinula kako bi se fotografisala.

Dobro raspoložena, ona je rekla da bi došla kao gost na svaki koncert svojih kolega.

- Neizmerno mi je drago da smo ovde lepim povodom, i svih ovih 11 godina ja ne bih bila ovde da nije bilo najpre moje porodice Rade i Vladimira koji mi nikada nisu sekli krila, bili su uz mene. Ne bih bila ovde da nije moje publike i da nije bilo medija. Zaista hvala svim medijima koji su me, na kraju dana uvek podržavali uz mnogo ljubavi. Želim to da naglasim jer mnogi zaborave uvek koliko im mediji doprinesu i što mogu da uživaju u blagodetima ovog posla jer je jedna vrsta pomoćnika uz vas - rekla je Milica i pozvala i ostale zvezde koje su pevale kao i ona u "Grandu" da krenu njenim stopama:

- Želela bih i da kolege iz takmičenja što pre zakažu neke lepe koncerte i da, ako budem slobodna, dođem i pevam. Naravno, ako me budu zvali - poručila je Milica.

Inače, ona je na Instagramu objavila da su karte od danas u prodaji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA