Željko će biti Marinković kada ja budem Broz: Siniša Kulić opleo po Ivanu, poručio mu jedno

On je prokomentarisao novonastalu situaciju, kao i izjave Ivanove partnerke, koja je istakla da Željko nije na pogodnom mestu za rast i razvoj

  • 4
Siniša Kulić Miljana Kulić Ivan Marinković Foto-montaža: Marko Jovanović, ATA Images/Antonio Ahel, Kobra, Shutterstock

Nakon izjave Ivana Marinkovića da sin kojeg ima sa Miljanom Kulić, treba da nosi njegovo prezime, oglasio se i njen otac Siniša Kulić.

On je prokomentarisao novonastalu situaciju, kao i izjave Ivanove partnerke, koja je istakla da Željko nije na pogodnom mestu za rast i razvoj.

Željko ima ime i prezime - rekao je na početku Siniša i dodao da Ivan sve radi zarad rijalitija.

- Radi rijalitija sve radi. Željko će biti Marinković, kada ja budem Broz.

On je prokomentarisao i reči Ivanove devojke Jelene, koja je istakla da se niko od članova porodice Kulić ne stara adekvatno o Željku, kao i da treba da se nađe tamo gde pripada, a to je kod Ivana i nje.

- Mogla bi da ode kod psihijatra, da vidi da li ona ima uslove. Lepo je rekla Miljana: "može lako da se desi da se Ivanu vuku creva po Beogradu". Bolje bi joj bilo da radi na sebi, a ne da se prenemaže na televiziji. Glumi sveticu, a zapravo je seljančura, fabrikarka. Nisu imali šta da jedu, moje mišljenje je da bi i ona da uđe u rijaliti - kaže Siniša.

On je otkrio i da li bi moglo da dođe do primirja između Miljane i Ivana, zbog Željka. 

- Željko ima oca i majku. Željko živi, što je žalosno, ali istinito, kao 90 posto dece u Srbiji. Ivan želi da izbegne alimentaciju. Ja bih prvi voleo da ima oca i u krštenici, ali s obzirom na Ivanovo ponašanje, nema potrebe. Mislim da nema potrebe da se radi DNK koji su spominjali, jer je ona svesna ko je otac. On ne želi dete, on bi pošto-poto da nas omalovaži kao Željkovu porodicu, a pre svega Mariju i mene. Marija je staratelj, ali samo kada je Miljana u rijalitiju. Nama su nadlažne službe tako predložile. On je folirant - ističe Miljanin otac, pa za kraj dodaje:

- Željko će biti Marinković, kada ja budem Broz, kao Tito - zaključio je Siniša Kulić u razgovoru za "Pink".

Video: Ivan Marinković video sina Željka koga ima sa Miljanom: Marija i ona ih sa osmehom gledale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bora

    17. novembar 2022 | 19:54

    Šta kažeš, Ivan sve radi zbog rijalitija? A šta svi vi Kulići radite? Od čega živite? Poslali ste bolesno dete da vam donosi pare sram vas bilo lenjštine.

  • DARKO 100%

    17. novembar 2022 | 19:31

    Ah sto ja volim pozoriste ali ne u svojoj kuci,secate se te serije,oni ce tog malog sluditi skroz da on vise nece znati ni kom mu je otac a ni ko mu je majka,

  • Laza

    17. novembar 2022 | 19:48

    Kako god se prezivao geni su mu dobri i sa jedne i sa druge strane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA