Marina Visković otkrila da li će otvoriti "Onlifens": "Posedujem mnogo više kvaliteta od toga"

Marina je otkrila i kako se provela u noćnom izlasku, kao i da li joj prilaze muškarci

  • 1

Marina Visković poslednjih meseci radi punom parom. Nakon američke turneje, pevačica se sprema i za autralijsku, a u planu su u i veliki projekti. 

Marinu smo sreli na jednog gradskom događaju, gde je, kako kaže, došla da ispoštuje saradnike.

- Telom sam ovde, a glavom i duhom sam u krevetu. Došla mi je prijateljica, sinoć smo malo izašle da se opustimo. Bilo je ludo i nezaboravno - rekla je Marina za "Telegraf" i dodala da je muškarci ne zanimaju i da joj ne prilaze.

- Daleko bilo. Nas to ne zanima uopšte. Dođem za sebe, ne gledam nikog sa strane, ne obraćam pažnju. Nemam problem da pošaljem piće, ali ne obraćam pažnju.

Pevačica kaže da ne voli da izlazi.

- Uopšte ne izlazim, ne volim da izlazim, pogotovo u Beogradu. Stvarno sam preumorna i najveći luksuz mi je krevet. Kućni sam tip i teško me je naterati u grad.

Marina je otkrila i kako provodi slobodno vreme.

- Slobodno vreme provodim tako što maštam i fantaziram. Počela sam te moje fantazije da ispunjavam. O mojim projektima, spotovima, vizualnim identitetima, novom zvuku, albumu. Udara me na tu kreativnost - kaže ona i dodaje da je bankrotirala.

- Bankrot je nikad bliži. Ali, nećemo kukati, bitno je da se energija okreće. Ja trošim, meni se daje na drugoj strani. Najviše trošim u poslednje vreme... Ulažem u naočare, u karijeru. Ne mogu tu da kalkulišem, Snimila sam jedan ozbiljan projekat. Sad bi meni trebalo samo neki skandal, otmen skandal. U decembru idem u Australiju na turneju - kaže pevačica.

Marina je prokomentarisala i otvaranje naloga na sajtu "Only fans".

- Nemojte mene. Način na koji se to koristi, meni nije inspirativno. Posedujem mnogo više kvaliteta od toga - kaže Marina.

Video: Marina Visković nikad izazovnija: U crvenoj haljini zapalila društvene mreže

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA