Milica Pavlović otkrila detalje ljubavnog života: Izlazila sam sa kolegama, ali nismo "kliknuli"

- Moji bivši nisu bili promašaji - rekla je ona

  • 0
Milica Pavlović, Promocija koncerta Niš Foto: Nikola Anđić

Pevačica Milica Pavlović pokušava da privatni život drži za sebe koliko god je to moguće, međutim, kako je svaki njen korak i te kako propraćen budnim okom javnosti, ona ipak u nekim situacijama napravi izuzetak.

Tokom njene karijere dolazilo je do raznih nagađanja, a njeno priznanje da je bila u vezi sa Nikolom Savaljićem mnoge je iznenadilo.

- Moji bivši nisu bili promašaji, trebalo je da se desi baš u tom periodu kad su se desili. I svi su oni uneli neku lepu energiju u moj život. E sad - neko je završio s "dabogda propao", neko ovako, a neko onako. Sve te moje pesme ne bi ni nastale da nije bilo njih. Inspirisali su me mega - kazala je Milica, pa se osvrnula na odnos sa Nikolom Saveljićem.

- Ispala sam fer, jer ja od toga da o tome ne pričam, ispalo je na Tviteru: "Evo je ova nevina." Daleko od toga. I onda sam bila iz priče daj da kažem za nekog, da više ne budem. Namestila se situacija, takva je bila i emisija. Ne kajem se. Mogu ja da ti otkrijem još nekog, ali to nema veze - poručuje pevačica koja kaže da se nije muvala sa kolegama.

- Izlazila jesam, bila nisam. Izlazila sam s više njih: neko lepo piće, šetnja, priča. I sa svakim od njih sam ostala u super odnosima. Ali meni je tada, u tim momentima, bilo krenulo snimanje albuma, koncerti, nema me, a taj neko ode svojim poslom. Nikako nismo kliknuli na kraju i nikad se to nije završilo da smo se nekako zgadili. Prosto, izlazimo i put nas navede negde drugde, ali kad se sretnemo, super smo - rekla je ona za Kurir.

Video: Dovoljno je napisati samo Milica Pavlović, i svi ćete želeti da vidite ovaj video

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA