Sale Tropiko burno reagovao na pitanje o bliskosti njegove bivše i Šerifovićke

Sale nije mogao, pored brojnih pitanja vezano za karijeru i pesme, da izbegne i pitanje o bivšoj supruzi

  • 4

Pevač Sale Tropiko sinoć je bio gost na jednom događaju u prestonici, a tim povodom progovorio je i o brojnim temama iz svog privatnog života.

Naime, pevač se, između ostalog, dotakao i bliskog odnosa njegove bivše supruge Jovane Pajić i Marije Šerifović i navoda da je za krah njihovog braka navodno kriva Marija Šerifović.

- Nemam komentar na te gluposti. Naravno da sam u kontaktu sa Jovanom, ali je jako glupo da se te stvari pišu - rekao je pevač i dodao:

- Ne potresam se i ne gledam na tu stranu, jer ta strana je nepotrebna bilo kome - rekao je Sale, a po njegovoj gestikulaciji se videlo da mu ovo pitanje uopšte nije prijalo.

Podsetimo, poznato je da su Jovana Pajić i Marija Šerifović postale bliske prijateljice pre nekoliko godina i od tada svaki slobodan trenutak provode zajedno, idu na druženja, zabave, pa i putovanja, a nedavno su uhvaćene i dok su šopingovale po Veroni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    19. novembar 2022 | 02:09

    Zna a ćuti,šta će,sramota ga da kaže da ga žena ostavila zbog nje

  • Rv

    19. novembar 2022 | 12:57

    Pa normalno da zna daga jovana ostavila zbog marije mora cutati i praviti se kao eto dobri smo i tako tralalal nije niko lud ....aa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA