Maji Berović fan dao 200 evra na nastupu: "Dovoljno je kada kupe kartu"

Maja Berović ističe da je jedva čekala da se vrati na scenu zbog svoje publike

  • 2
Maja Berović Foto: Nemanja Dedović

Pevačica Maja Berović se, posle porođaja, vratila poslovnim obavezama i progovorila o karijeri.

Naime, Maja se osvrnula na period kada je bila odsutna sa scene, povratku na istu, a dotakla se i detalja o svojim pesmama o kojima do sada nije pričala.

Kada ste na snimanju ili nastupu, da li brinete za sina? Proveravate li telefon često?

- Mislim da svaka majka koja se bavi ovim poslom radi to. To je prirodno. Ja nisam policajac, drugi su. On je još mali, ali kada malo poraste moraću da, teška srca, uvedem neka pravila.

Publika komentariše da više voli kada pevate narodnjake. Šta Vi više volite?

- Nikada nisam bila "autotjun pevačica". Imam samo jednu pesmu u kojoj je on korišćen, “Mala lomi”. Ja volim da slušam sve, a isto tako bih mogla i da pevam sve. Muziku delim samo na dobru i lošu.

Extension studio, Maja Maya Berović Foto: Marko Jovanović

Nedavno je društvene mreže zapalio snimak sa Vašeg nastupa na kojem se vidi da uzimate cveće od fana, ali odbijate novac.

- Jedan od mojih fanova mi je prišao i dao buket cveća i 200 evra. Nisam neko ko na nastupima uzima bakšiš, mislim da je sasvim dovoljno, to što su platili ulaz na nastup. Sve preko toga je bespotrebno.

Mnoge Vaše kolege su se domogle pet minuta slave uz pomoć medijskih ratova. Međutim, sa Vama to nije slučaj. Da li je bolje biti izvan toga i pružati publici samo dobru muziku?

- Svako bira svoj put. Otpočetka sam se bavila isključivo muzikom i tako će biti do kraja moje karijere, ali ako me neko na neki način potkači bolje da ne znate kakva sam kada se iznerviram.

Ko Vam je najveći kritičar u životu?

- Sama sebi definitivno.

Da li vam se muškarci udvaraju?

- Ne udvaraju mi se momci. Ili mi se možda udvaraju, ali da ja ni ne skontam to. Dugo smo mi zajedno da bi muž bio ljubomoran. Što se mene tiče, ljubomorna sam kada imam povoda da budem.

Maja Berović Foto: Instagram/mayaberovicofficial

Mnoge Vaše kolege imale su problem sa pesmama koje su procurele u javnost pre zvaničnog objavljivanja. Da li ste se vi našli u sličnoj situaciji?

- To mi se dogodilo tokom pretprošlog albuma. Pesma “Ljubomora” je izašla baš u trenutku kada sam snimala spot za nju. Od tada sam počela da ograničavam broj ljudi koji mogu da čuju pesmu, samo najuži saradnici.

Postoji li hit koji je pisan za Vas, ali je završio u rukama neke druge pevačice jer ste mislili da neće biti hit?

- Čula sam da je pesmu "Lepi grome moj" Mili pisao za mene, ali je onda ipak dao Ceci. Veliki hit, ali da sam je ja tada otpevala, sigurna sam da ne bi bila. Isto tako, odbila sam neke pesme, ubeđena da neće biti hitovi, pa pogrešila.

Bliže nam se praznici, kako ćete ih provesti, u krugu porodice ili publike?

- Svaki praznik volim kada sam u krugu porodice, ali sam godinama navikla da Novu godinu provedem radno. To mi neće biti ništa novo, ali pošto je Lav tu biće mi jako teško. Novogodišnjih želja nemam, samo zdravlje.

Priželjkujete li drugo dete?

- Ne priželjkujem ništa.

Da li je lakše biti pevačica ili majka?

- Majka, to je najteži posao na svetu. Za sve majke i domaćice, one rade 24 sata dnevno i to niko ne vidi da one rade. Većinom kažu: “Ona je slobodna, ona je kod kuće”, a zapravo možda ono što one rade je teže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA