Milica Pavlović besna zbog zlostavljanja profesorke iz Trstenika: Dotakli smo dno, šta je sa nama ljudi?

- Šta je sa njihovim roditeljima, šta je sa direktorom škole - rekla je ona

  • 8

Nasilje u školama otelo se kontroli, o čemu svedoči snimak iz Tehničke škole u Trsteniku na kom se đaci iživljavaju nad profesorkom, kojoj su izmakli stolicu i telefonom zabeležili kako pada.

Povodom ovog slučaja koji je potresao javnost, oglasila se i Milica Pavlović.

- Po drugi put sam gledala snimak maltretiranja nastavnice iz Trstenika. Ljudi gde ide ovaj sve? Šta se dešava meni stvarno nije jasno - rekla je ona, pa dodala:

- Da žena koja je veliki deo svog života posvetila tome da nauči materiju koju će preneti učenicima, da je maltretiraju, i da joj se smeju na ovakav način. Kao ženu i kao nastavnicu, kao nečiju majku, sestru, tetku i ruše joj kredibilitet, ugled, i šta je vrhunac svega, ostalu učenici tog razreda sve to samo gledaju.

- Šta je sa njihovim roditeljima, šta je sa direktorom škole, šta je sa svima nama ljudi? Nisam smela da pomislim da kažem nešto loše profesoru, učitelju, a kamoli da ih maltertiram - istakla je pevačica na svom Instagram profilu, pa dodala:

- Šta se tu desilo? Je l' je moguće da je lepo ponašanje postalo "aut", a nasilje, ružno ponašanje, nevaspitanje postalo je nešto što je okej. Strašno, dotakli smo dno.

Video: “Pljunula bih sebe da posle koncerta da kažu nešto mu je falilo”: Milica nakon 11 godina ispunila san

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    19. novembar 2022 | 15:47

    Vidi Milice da ti objasnim. Kada ti izadješ na binu da pevaš, bez brusa i sve ti se dole vidi ,mladi to gledaju. Posle traže na scakome da bih videli isto što na tebi. Tvoja "kleginica" Karleuša je još veća meta mladim naraštajima. Kada budemo predtali da pokazujemo mladima erotiku javno , tada će se sve smiriti. Zna se gde se pokazuje erotika i kome...

  • Znaci

    19. novembar 2022 | 16:17

    Pocela i ti kao JK da se oglasavas na svaku temu, kao da si ti pa bitna

  • M.D.

    19. novembar 2022 | 15:20

    Roditelje u zatvor,decu u popravni dom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA