≫ 

Sloba Radanović otkrio kako će nazvati sina: Ime ima posebno značenje

- Razmišljali smo o dosta o imenu, gledali smo neka starija imena - rekao je on

  • 28
Slobodan Sloba Radanović Foto: Kobra

Pevač Sloba Radanović uskoro će postati otac, a sada je napokon otkrio ime naslednika.

Pevač je najpre otkrio koliko mu je ova godina bil avažna, kao i koliko ga je promenila.

- Godina mi je bila prelepa, predivne stvari su mi se dogodile i na privatnom i na poslovnom planu. Dosta sam se uouzbiljio i verujem da ću sledeće godine biti još odgvorniji - rekao je pevač.

Pevač je priznao kako se oseća povodom najlepše uloge koja ga čeka i koje su ime odabrali za naslednika.

- Jedva čekam! Iskreno, mislim da je to neka svrha života i da je to najbitnije na ovom svetu. Sloga, mir, porodica i ljubav, samo je to važno. Trudim se da mi svaki dan bude ispunjen pravi merama vredonosti i duhovnim stvarima. Uvek sam zahvalan na svemu što mi se dešava, bilo loše ili dobro, zunam da to Bog na kraju nagradi. Kada dođe beba, smanjiću obim posla kako bih bio sa porodicom. Evo, otkriću, beba će se zvati Damjan! Razmišljali smo o dosta o imenu, gledali smo neka starija imena. Inače jedno od mojih omiljenih mesta je manastir Zočište, to je manastir koji je posvećen Svetim Vračima, Kozmi i Damjanu, tako da eto, to je isto jedan od razloga - otkrio je Radanović Nemanji Vujičiću, u Premijeri vikend specijala.

Video: Sloba Radanović odveo ženu na romantično putovanje u Rim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    20. novembar 2022 | 16:19

    Ovaj dečko jedno radi, drugo priča, treće misli... A toliko ima potrebu da se prikaže kao dobrica. Dobro je rekao da Bog sve nagradi, ali i kazni, to je zaboravio. Može se preseliti u manastir, ne može okajati patnju koju je pred milionima priredio venčanoj ženi, zatim i ljubavnici.

  • Empatija

    20. novembar 2022 | 16:06

    A gdje nestade ono da će se zvati Dušan, po ocu kojeg je navodno toliko volio da ga je zbog novaca viđao jednom u mjesec dana dok se nije razbolio pa onda još i pjevao isti dan kad je preminuo?

  • niko bitan

    20. novembar 2022 | 18:14

    Meni je prva asocijacija film Predskazanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA