Od pevanja se zarađuje mnogo, a oni su to pametno iskoristili: Poznati koji su otvorili svoje firme

One im služe kako bi svoje pevačke, ali i druge poslove, sprovodili u delo

  • 2
Ana Bekuta, Saša Matić, Viki Miljković, Neda Ukraden, Jelena Karleuša, Dragan Kojić Keba, Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Pixabay, Nikola Tomić, ATA Images, Kobra

Zvezde domaće estrade, osim što se bave pevanjem, imaju i svoje firme putem kojih plasiraju svoje pesme, ali i razne druge poslovne egzibicije.

Ništa tu nije čudno, s obzirom na to da je svako od njih na neki način preduzetnik, ali ono što jeste pomalo smešno je to kakve su nazive davali svojim firmama.

Dragan Kojić Keba je nedavno zvanično otišao u penziju, ali on je i te kako i dalje radno aktivan, a svoja poslovanja reguliše putem svoje firme, kojoj je dao hit ime - Keboni.

Ana Bekuta je rešila da svoju firmu nazove po svom velikom hitu "Brojanica", Ona je i direktorka i vlasnica firme, a koristi je u promotivne svrhe.

Pevačica Ceca Ražnatovićje davnih dana otvorila firmu za muzičku produkciju, a nazvala ju je po sebi - Ceca music.

Ni Saša Matić, kao i njegova koleginica Ceca, nije bio previše inspirisan kada je svojoj firmi davao ime, pa ona kratko nosi naziv "SM Music".

Poznata kao megaloman i žena koja uvek sebe stavlja na prvo mesto, Jelena Karleuša je svojoj firmi dala naziv "JK Entertainment". Kako je navedeno u privrednom registru, njena kompanija se bavi stvaralačkim, umetničkim, zabavnim i izvođačkim delatnostima.

Ime firme Nede Ukraden je simpatično kao i Kebino. Naime, njena firma nosi naziv "Neda Bravo", što izgleda kao da pevačica hvali samu sebe. Njena delatnost je izvođačka umetnost i Neda je direktor.

Međutim, pevačica je tokom pandemije koronavirusa morala da privremeno ugasi firmu, zbog finansijskih gubitaka koji su tada zadesili muzičare.

Da Viki Miljković ima firmu za prodaju nekretnina znaju i vrapci na grani. Biznis je započela sa svojim suprugom Tašketom, a firma im se zove "Residence hills". Slogan firme naše pevačice je "Od ugovora do komfora".

Video: Kombinezon od koga vidite troduplo: Vrela Karleuša nastupom i stajlingom zapalila Crnu Goru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA