Nekada su devojke ludele za njim, a onda se povukao sa scene: Veza sa rijaliti zvezdom mu je došla glave

  • 0
Andrija Aki Marković, Farma Foto: TV Pink

Nakon brojnih skandala sa bivšom devojkom Ružicom Veljković takođe učesnicom rijalitija, Andrija Marković Aki je sve više počeo da puni medijske stupce, zbog čega je odlučio da se na neko vreme povuče sa scene.

Danas tvrdi da se promenio i da nije baš u potpunosti bio u medijskog ilegali, što je i dokazao pojavljivanjem u "Grand paradi".

- Iskreno, bio sam po nekim emisijama, nisam baš bio u totalnoj ilegali. U poslednje vreme više sam se bazirao na posao, snimao sam neke kavere, pesmu, svašta nešto - rekao je Aki i dodao da se mnogo promenio.

- Ostario sam mnogo - našalio se pevač.

- Morao sam da napravim pauzu od svega toga, jer ja sam jako mlad, sa svega 17 godina sam ušao u sve ovo. Psihički nije lako izdržati sve to i nositi toliki teret sa toliko malo godina. Prijala mi je mala pauza koju sam napravio - priznao je Andrija i otkrio zašto je u poslednje vreme snimao isključivo kavere.

- Tražim novu pesmu, snimiću je sigurno uskoro, ali pre godinu dana mi je više leglo da snimam kavere. Ima mnogo dobrih starih pesama koje su zaboravljene i valja se to ponoviti sa nekom novom energijom - istakao je Aki koji je zahvaljujući medijskoj ilegali spoznao koji žanr mu najviše leži.

- Samo narodnjaci, sad sam samo narodnjak i tu vrstu muzike pevam - istakao je pevač, prenosi "Kurir".

Video: Karleuša čim je stigla u Dubai spičila na plažu: Grudi kipe iz bikinija uz zanimljiv filter na licu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA