Dragana Kosjerina u muškom odelu i kravati bodrila Srbiju: Voditeljka očarala gledaoce kraj malih ekrana

Stajling Dragane Kosjerine uvek se komentariše na društvenim mrežama

  • 3
Dragana Kosjerina Printskrin: RTS

Voditeljka Dragana Kosjerina pleni izgledom gde god da se pojavi, stajling joj je uvek komentarisan, a tako je bilo i ovoga puta.

Naime, voditeljka je večeras naše reprezentativce bodrila u programu uživo u prenosu utakmice sa Brazilom na RTS-u, i to u muškom odelu i kravati.

Kosjerina je imala plavo odelo i belu košulju, dok je sve to upotpunila crvenom kravatom, i sve to joj je stajalo kao saliveno.

Kosjerina je odabirom stajlinga izazvala lavinu komentara na Tviteru, a korisnici pomenute mreže oduševljeni su njenim izgledom.

- "Čoveče, kako žena izgleda", "Ova Kosjerina ubija i u muškom odelu", "Anđeo", "Makar nam je Kosjerina lepa" - bili su samo neki od komentara na pomenutoj mreži.

Podsetimo, Srbija je izgubila od Brazila rezultatom 0:2, brojne poznate ličnosti bodrile su reprezentaciju Srbije u duelu protiv Brazila, a šta je Anastasija za Telegraf rekla ispred stadiona u Kataru, pogledajte ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA