Milica Milša i Žarko Jokanović napuštaju seriju "Igra sudbine": Ada Kanački više neće biti deo ekipe?

Fanove ovog projekta nedavno je šokirala vest, koja se poput munje proširila društvenim mrežama, da je nastavak snimanja njihove omiljene telenovele pod znakom pitanja

  • 6
Druženje povodom četvrte sezone serije "Igra sudbine"

Foto: Mateja Stanisavljević/ATAImages

Serija "Igra sudbine" nalazi se pred istorijskom prekretnicom. Zvanično je potvrđeno - Milica Milša i Žarko Jokanović više nisu deo serije koja je obeležila poslednje tri godine na malim ekranima, ali i istoriju domaće televizije.

Tragom informacija, Novosti su dobile i objašnjenje novonastale situacije, kao i odgovor na pitanje hoće li serija bita ugašena.

Naime, fanove ovog projekta nedavno je šokirala vest, koja se poput munje proširila društvenim mrežama, da je nastavak snimanja njihove omiljene telenovele pod znakom pitanja.

Nekako su se i pomirili s tim da će im omiljeni junaci biti na pauzi za vreme Svetskog prvenstva u fudbalu, ali ne i sa informacijom da seriju napušta glavna glumica, Milica Milša, kao i scenarista Žarko Jokanović.

Budući da na Instagram profilu Žarka Jokanovića više ne piše da je on scenarista "Igre sudbine", Novosti su pokušale da od Jokanovića dobiju objašnjenje za to što je uklonio ovaj podatak, međutim, scenarista se nije oglasio. Ipak, neko drugi jeste.

Danijel Đurić, jedan od producenata serije, uz Nikolu Burovca, otkrio je da uskoro nastavljaju sa snimanjem novih epizoda, ali i potvrdio ono što se naslućivalo.

- Serija "Igra sudbine" nije prekinuta, već je na pauzi zbog Svetskog prvenstva u fudbalu. Već 30. novembra krećemo sa snimanjem novih epizoda, a emitovanje će se nastaviti po završetku Svetskog prvenstva. Promenjena je ekipa scenarista. Žarko Jokanović neće više pisati scenario, a ni Milica Milša najverovatnije neće više igrati u seriji - kaže Đurić.

O tome ko će zameniti Milšu u glavnoj ulozi, Ade Kanački, Đurić kaže da je za to nadležna televizija Prva.

- Možda Milica neće biti tu od starta snimanja novih epizoda, a možda će se priključiti kasnije, u svakom slučaju, za sada, nije u planu. Videćemo kako će se stvari odvijati, pošto Žarko više ne piše - kaže Danijel.

Video: Milica Milša zgrožena prizorom u Beogradu: Ovi zlotvori ubijaju na ulici, zločin!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    25. novembar 2022 | 17:08

    Ma to su lenčuge od ljudi,glumica koja nema dve uloge u životu,kupili stanove od zarade od ove serije,obezbedili se i sad ih vise mrzi da se trude

  • Danijella

    25. novembar 2022 | 19:33

    Serija i nije toliko losa,al glavnu ulogu nikako nije trebala Milica da glumi.

  • Vodolijax

    25. novembar 2022 | 21:45

    Baš sam se potresao......ne znam kako ću bez serije koju nisam ni gledao......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA