Viki otkrila sve o biznisu s Popovićem: Polagala sam za licencu za agenta, a građevina mi je bila najteža

Pevačica je tako postala glavni posrednik i eksluzivni zastupnik za prodaju stanova bivšeg direktora "Granda", a prve nekretnine su kupili Mihajlo Veruović Vojaž i Nući

  • 1
Zvezde Granda, Viki Miljković Foto: Marko Jovanović

Viki Miljković nedavno je započela saradnju i Sašom Popovićem koji u novom elitnom naselju na Bežanijskoj kosi gradi zgrade.

Pevačica je tako postala glavni posrednik i eksluzivni zastupnik za prodaju stanova bivšeg direktora "Granda", a prve nekretnine su kupili Mihajlo Veruović Vojaž i Nući.

- Za Sašin kompleks zadužena sam za prodaju i kada dođe do useljenja, mi radimo i opremanje, ali nije obavezno. Nudimo i te dodatne usluge. Mi opremamo stan tako da bukvalno samo uđete sa koferom u stan i damo vam ključ u ruke. Stavljamo i peškire, bade mantile, papuče, nameštaj. U Turskoj uzimamo nameštaj, a imamo i ovde fabrike koje ga prave - rekla je pevačica pa je dodala:

- Polagala sam za licencu agenta prodaje nekretnina. Učila sam i građevinu, pravni deo, marketing, finansije i uspela sam. Najteži predmet mi je bila građevina, baš mi je bilo komplikovano da je savladam.

Viki kaže i da joj nije bilo u planu da se u skorije vreme počne da se bavi ovim poslom, ali da je zbog pandemije korona virusa imala vremena.

- Prodajom stanova krenula sam da se bavim u vreme korone jer sam tada imala najviše vremena i pauze u muzici jer nismo nigde nastupali. Godinu i po dana smo bili bez posla. Prodajom nekretnina sam htela da počnem da se bavim tek za 10 godina, ali je korona sve to ubrzala - rekla je Viki za "Informer".

Video: Ceca prozujala bez pozdrava: Uletela kroz novinare na snimanje Zvezda Granda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    25. novembar 2022 | 18:27

    polagala i polozila pare za diplomu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA