Goran Bogdan je pre veze sa Jovanom bio ludo zaljubljen u ovu poznatu pevačicu!

Za njihovu ljubav mnogi nisu znali

  • 1
TV SERIJA MOCVARA Goran Bogdan / Foto: Tanjug/Rade Prelić

Glumac Goran Bogdan otkrio je da je pre Jovane Stojiljković bio ludo zaljubljen u pevačicu Lanu Klingor Mihić.

Glumac ne voli da govori o svom privatnom životu, jer želi da umesto njega govore njegove uloge. "Otac", "Senke nad Balkanom", "Močvara", "Vreme zla" samo su neke od filmskih i serijskih ostvarenja po kojima šira javnost poznaje ovog glumca.

Međutim, iako za medije ne govori o svom privatnom životu, njegov ljubavni život je odavno u centru interesovanja ovdašnje javnosti.

Poznati glumac već nekoliko godina uživa u skladnoj vezi sa koleginicom Jovanom Stojiljković, koju je upoznao na snimanju serije "Senke nad Balkanom".

Da njegovom šarmu nisu mogle da odole mnoge žene, govori i činjenica da je nekada davno Goran Bogdan bio u vezi sa nekadašnjom pevačicom benda E.T. Lanom Klingor Mihić.

Međutim, kako su tada pisali mediji, njegovi roditelji nisu bili presrećni njegovim izborom.

Tih šest meseci, koliko smo bili u vezi, bilo je prelepo razdoblje, ali život ide dalje, a nas dvoje smo zbog brojnih obaveza retko uspevali da se viđamo i gradimo vezu. Na kraju smo seli kao odrasli 30-godišnjaci i zaključili da je bolje da ostanemo prijatelji. Kako i ne bismo, kad je Goran jedna vrlo normalna, stabilna i topla osoba koja je bila uz mene u važnim životnim situacijama – prokomentarisala je svojevremeno pevačica.

Video: Goran Bogdan: Močvara u drugoj sezoni ide dublje u likove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA