Nada Topčagić planira da obeleži 40 dana od smrti psa: Neka mi se smeje estrada, on je bio član porodice

Nada Topčagić nije mogla da dođe sebi na dan kada je on uginuo

  • 8
Nada Topčagić, Šaban Šaulić, komemoracija, sahrana Foto: Telegraf

Folk pevačica Nada Topčagić planira da obeleži 40 dana od smrti svog psa Badže, koji je uginuo prošlog meseca, a proveo je s njom i njenim mužem Zlatkom Đorđevićem punih 15 godina.

Naime, pevačica planira da uginulom ljubimcu organizuje pomen.

Kako sama kaže, iako je prošlo više od mesec dana, ona je i dalje neutešna i nije joj dobro zbog smrti najboljeg prijatelja. Pošto je psa smatrala članom porodice, želi da tako sačuva i uspomenu na njega, ali i da ga pominje u molitvama.

- Nek mi se smeje estrada, ali ja planiram da obeležim 40 dana od smrti mog ljubimca. Ne znam zašto je to čudno?! On je bio član porodice. Ima da odem tamo gde smo ga sahranili, da upalim sveću i da se pomolim. Posle njega više neću imati ljubimce - kategorički tvrdi Nada i, jedva se suzdržavajući od suza, priznaje da je i dalje slomljena, kao prvog dana, kada ju je njeno kuče zauvek napustilo:

- Iako je prošlo mesec dana, meni je i dalje mnogo loše - dodaje pevačica.

- Moj pas Badža proveo je s nama 15 godina. Znate li vi šta je on sve prošao s mojim suprugom i sa mnom u tom periodu. Toliko stvari ni prijatelji ne produs vama. Kada je bila korona, ja sam ostala normalna i pribrana upravo zahvaljujući mom Badži. Njega sam šetala. Zahvaljući njemu, imala sam sat vremena da budem slobodna, onda kada su svi bili zaključani po kućama - završava ona za "SrpskiTelegraf".

Podsetimo, Topčagićeva nije mogla da dođe sebi na dan kada je on uginuo, a pevačica se tada potresnim rečima oprostila od ljubimca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    28. novembar 2022 | 18:53

    Imala sam pinca koji je bio samnom 18 god,ali ovako nesto mi nije padalo napamet.

  • Tea

    28. novembar 2022 | 18:50

    Sve razumem po pitanju tuge za kucnim ljubimcima,ali ovo je bolesno.

  • Dr Nera

    28. novembar 2022 | 16:31

    Apsolutno je razumem i podrzavam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA