Najgledaniji nastup ikada u "Zvezdama Granda" ima preko 70 miliona pregleda: Nadmašio je i original

Emocija u njegovom glasu je neverovatna

  • 3
Amar Gile Jašarspahić Prinskrin: Youtube/amargilejasarspahic

Muzičko takmičenje koje godinama privlači najveću pažnju, svakako su "Zvezde Granda".

Naime, mnogi korisnici društvenih mreža kažu da gledanosti najviše doprinose svađe članova žirija i da se najviše prepričavaju i gledaju njihove čarke i rasprave, ali je istina zapravo malo drugačija.

Najveći utisak ostavljaju pevači i pevačice koji svojim glasom oduševe žiri, a u većini slučajeva i gledaoce kraj malih ekrana ostave bez teksta.

Najgledaniji nastup ikada u „Zvezdama Granda“ broji preko 70 miliona pregleda i nadmašio je čak i original o čemu svedoče brojni preglede kao i komentari koji rastu iz dana u dan.

Radi se o Amar Giletu Jašarspahiću, sada već popularnom pevaču, koji je pobrao velike simpatije publike prilikom prvog pojavljivanja u pomenutom takmičenju.

Amar je stekao popularnost zbog svog raskošnog glasa koji je publika sa uživanjem slušala, stoga i ne čude ovoliki pregledi na platformi Youtube.

Gile je pre punih devet godina u "Zvezdama Granda", otpevao hit "Imam ljubav ali kome da je dam" u originalnom izvođenju Peđe Medenice, a nastup je oborio rekord kada su u pitanju pregledi.

Jaharspahić je premašio preglede i originala, a verujemo da je i sam Peđa bio oduševljen kada ga je slušao.

Gledaoci ističu da je emocija u njegovom glasu neverovatna i da je pesmu izneo iz srca, a video nastupa pogledajte iznad.

Video: MC Stojan potpuno iskreno: Dešavalo mi se da za veče odvedem 3 devojke u apartman

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pevao

    3. decembar 2022 | 14:48

    Mi burazer na svadbi. Razbija!!!!

  • MK

    3. decembar 2022 | 18:53

    Bravo, bravo, bravo, sve čestitke 👍👏

  • MMMMMMMMMMMMMM

    4. decembar 2022 | 16:57

    Ajde ne zezajte, pa svi učesnici iz BiH posebno iz federacije imaju izuzetan broj pregleda.Tu se izgleda po ceo dan samo gledaju snimci a i sedamdeset posto glasova stiže od njih.Da njih nema zvezde Granda bi se davno ugasile.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA