≫ 

Veterinarka iz "Nikad nije kasno" preživela torturu u braku: "To je bilo užasno, nisam mogla više da izdržim"

Jelena je ispričala svoju tešku životnu priču

  • 0
Jelena Kovačević

Printskrin: Moja prva/Nikad nije kasno

Takmičarka "Nikad nije kasno" Jelena Kovačević (55) prijavila se za muzičko takmičenje, a kao glavni motiv za to navela je veliku ljubav i strast prema muzici.

Ona je istakla da želi da ostvari snove iz mladosti, a isto tako želi da njena deca budu ponosna na nju.

Jelena se pevanjem bavi godinama unazad, po zanimanju je veterinarka, a pored toga radila je i u restoranu, ali i druge poslove. Ona je ispričala svoju tešku životnu priču i navela da je pretrpela psihičku torturu od bivšeg supruga, sa kojim ima dvoje dece.

- U braku je bilo dosta problema i svađe, moj suprug nije bio saglasan da se bavim muzikom. Kad sam videla da pravi problem rekla sam sebi da je bolje da se rastanemo, pa da živim u miru – objasnila je takmičarka "Nikad nije kasno", pa dodala:

Bolje nego da zajedno živimo i jedemo hleb, pa da mi sve to na nos izađe. Bilo mi je baš užasno u braku, ne mogu to da opišem. Nisam to mogla da izdržim. Sa jedne strane morala sam sve to da napustim i da odem kod svojih u Žabalj - rekla je ona za Grand.online.

Iako je imala negativna iskustva u braku, Jelena i dalje verje u ljubav i priželjkuje da stane na ludi kamen.

Volela bih da upoznam nekog finog čoveka koji ima dušu i da me razume, pa da se i ja opet udam. Bila sam dugo sama, ali i ako se ne udam dobro mi je i pored moje dece, zadovoljna sam. Volela bih da mi se na kraju ostvari ta moja želja da uspem, u ovim mojim godinama. Moja deca bi bila zadovoljna, a meni bi se ostvario taj neki cilj za koji nikad nije kasno zaključila je.

Video: Dragana Mirković o planovima za Novu godinu, životu, sinu i karijeri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA