Halid priča da ljubavnica sve laže, a on joj i dalje šalje poruke: Evo šta joj piše, nudi joj milionski biznis

Kontaktirali smo i Sonju Bašić kako bismo dobili njen komentar na Halidove izjave, a ona nam je otkrila da joj pevač i dalje piše

  • 14
Halid Muslimović, Sonja Bašić

Foto: Nikola Tomić, Privatna arhiva

Halid Muslimović i dalje negira da je bio u vezi sa Sonjom Bašić iz Australije, a na pitanja o njoj reaguje jako burno.

Pevača smo sreli na snimanju novogodišnjeg programa DM televizije, a iako je u početku bio nasmejan, to se brzo promenilo.

Na pitanje novinara o bivšoj ljubavnici, Halid je skočio kao oparen.

- Je l ste vi bili u krevetu sa njom pa ste videli mene? Ona tvrdi, ona ima svoj film - počeo je Muslimović.

Kada smo mu spomenuli odluku suda u Prijedoru koji je odbio njegovu žalbu i potvrdio prvostepenu presudu da je dužan da bivšoj ljubavnici Sonji Bašić isplati dug u iznosu od 67.000 evra, pokušao je da se opravda.

- Priča oko suda još uvek traje, e sad, šta to znači da me je dobila? Izgubio ili dobio sud, idemo dalje, ko ne zna da poleti, taj je mrtav konj! Šta je 67.000 evra, šta je to?! Šta je problem, ja sam u ratu izgubio 10.000.000, izgubio sam silne novce u banci, za vreme korone nismo radili ni ja ni porodica... Nikome nismo kukali niti tražili, šta je problem - kazao je Muslimović u jednom dahu.

Kontaktirali smo i Sonju Bašić kako bismo dobili njen komentar na Halidove izjave, a ona nam je otkrila da joj pevač i dalje piše, te da je sasvim jasno ko govori istinu.

Kako bi nas uverila da govori istinu, Sonja nam je kao dokaz dostavila deo prepiske sa Muslimovićem, koje su nastale pre 3 nedelje.

U njima se jasno vidi da Halid pokušava da izgladi odnose sa Sonjom, a čak joj je nudio i predloge za zajednički "milionski biznis".

- Ja sam tebe hteo juče da zovem, ali opet s***š, a i otišla si. Imam biznis mnogo dobar, od miliona. Imam dobar predlog za biznis, nije kriminal. Ali kako da ti verujem? - piše u jednoj poruci.

- Nemoj ti meni verovati. Imaš ženu svoju - odgovorila mu je ona.

Muslimović je potom rekao Sonji da je bolje da odustane od svega, odnosno od tužbi, te da će tako pobediti. Potom joj je poslao sliku iz svog hotela u Prijedoru na kojoj stoji alkoholno piće uz koje joj nazdravlja.

- Za tvoju sreću - napisao je on, dok se u pozadini vidi ime njegovog hotela.

- Ja ću ti pevati. Stalno ćeš me voleti. Vidi kako mi je lepa košulja. Meni treba odmor i romantika. Prvo par dana Beograd, pa Istanbul i dalje... - neke su od njegovih poruka.

Kako mu je Bašićeva na svaku odgovarala nezainteresovano, Halid ju je ubrzo blokirao na Viberu. Međutim, svaku od prepiski je sačuvala i predala ih svome advokatu.

- Svaku poruku koju šalje sam predala advokatu i svaka će biti veštačena i predata policiji i tužilaštvu. Ove poruke poklanjam njegovoj ženi da se uveri ko koga juri i traži sve vreme - rekla nam je Sonja.

Interesantno je i da Halid i dalje čuva Sonjine slike u telefonu, nastale 2017. godine. On joj je poslao te fotke nastale u avionu kada su leteli za Tursku.

Inače, Halid je juče izjavio i da Bašićeva ima kriminalnu prošlost, pa nam je dostavila i dokument, uverenje od suda i policije Australije koje je overeno kod notara, da nema krivični dosije.

Podsetimo, prvostepenom presudom koja je doneta 19. novembra 2020. godine, sud je naložio da je pevač dužan da uplati navedenu svotu ženi iz Australije sa kojom je svojevremeno bio vezi, a koja mu je slala velike svote novca, otprilike oko 100.000 evra.

Halid je uložio žalbu na ovu odluku, a dve godine kasnije, Okružni sud u Prijedoru ju je odbio.

Kako piše u presudi u koju je "Telegraf" imao uvid, a koja je doneta 5. novembra ove godine, Muslimović je dužan da isplati 130.887 konvertibilnih maraka, odnosno nešto više od 67.000 evra Sonji Bašić.

Pored toga, on mora da snosi i sudske troškove koji iznose oko 8.000 konvertibilnih maraka, što je nešto više od 4.000 evra.

Suma sumarum, Halid mora da plati oko 71.000 evra.

Podsetimo, Sonja je tokom veze sa Muslimovićem, slala pevaču pozamašne svote putem aplikacije za transfer novca. Nakon što mu je tražila da joj vrati dug, on je, dok je Bašićeva boravila u Banjaluci, fizički nasrnuo na nju.

Tada je Sonja tužila Halida i dobila ga je na sudu. Pored toga, ona je podnela još jednu tužbu, i to za novac koji joj duguje.

Detalje njihove prepiske i šta je sve Halid slao Sonji, pogledajte u galeriji iznad.

Video: Da li ste vi bili u krevetu sa njom, pa ste mene videli tamo? Muslimović o tužbi bivše ljubavnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Жвазбука

    30. novembar 2022 | 12:34

    Соња је баш писмена,види се из преписке 😉

  • Ccc

    30. novembar 2022 | 17:54

    kako ga nije sramota na ulicu da izađe posle svega, obraz đon.

  • bole

    30. novembar 2022 | 12:24

    Sonja ima momka Halida, šta dalje reći o Sonji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA